Thuiswerken met kinderen: tips voor de komende maand(en)

  • mrt 2020
  • Madeleine de Wit
  • 1411
Winksels

Drie weken thuiswerken. Heb je een gezin, dan betekent dat dus drie weken thuis met de kinderen. Maar daar blijft het niet bij. Laten we niet vergeten dat al heel snel daarop het paasweekend volgt. En daar blijft het ook niet bij. Eind april begint de meivakantie. Dus, drie weken? Zeg maar gerust zes. Hoe houd je kinderen gedurende die periode bezig? En dan bij voorkeur ook op een nog enigszins educatief verantwoorde manier. Of creatief. Cultureel mag ook. Hoe dan?!

Geen paniek! Ook hier kunnen we elkaar bij helpen. We merken dat veel mensen en organisaties een verschil maken in deze bizarre weken. Hoe mooi is dat?! En dat niet alleen, in dit geval is het ook nog eens fijn! Zo heeft Gemma Steeman in een blog voor Frankwatching 22 tips op een rij gezet waarmee je kinderen kunt bezighouden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Bovendien leren de kinderen er ook nog iets van! En misschien niet alleen de kinderen?!

Dus, wat ga je doen? Nou, blijf allereerst rustig ademhalen. En als je dat nog niet deed, zou ik daar eerst eens mee beginnen. Of klik gewoon meteen op de link, misschien word je daar vanzelf rustiger van: Aan huis gekluisterd met de kids? 22 leuke én educatief verantwoorde tips.