Werken bij Winkwaves
 • 952
 • 1
 • 1
 • 2

Betrokken

Rene
Milou Reiche
Harry Veneklaas
Suzanne Neilen (afwezig tot 5 aug)

Vacature medewerker marketingcommunicatie - met lef

Om nieuwe klanten met ons in contact te brengen en onze bestaande klanten met elkaar te verbinden, zijn we op zoek naar een marketingcommunicatieprofessional - met lef.

Waarom?
We zien dat steeds meer organisaties geïnteresseerd zijn in sociale intranetten, digitale werkplekken en online communities. Om op een inhoudelijke en prettige manier contact te leggen en op te bouwen met deze organisaties zijn we op zoek naar een bredere invulling dan die van een traditionele marketingcommunicatie medewerker.

Wat bedoelen jullie precies?
Nou, als volgt: We hebben geen salesmensen in dienst, wij zijn commercieel succesvol doordat we altijd op inhoud de verbinding zoeken - en onze consultants kunnen dat nou eenmaal als de beste. Dat betekent óók dat die consultants het niet helemaal alleen af kunnen, maar dat er op marketingvlak nog genoeg te winnen valt. Kortom: in dit speelveld hopen we dat jij ons verder kan helpen groeien.

Wij denken dat dat werkt als je:

 • In hart en nieren een verbinder bent, en zowel online als offline contacten kunt leggen en opbouwen.
 • Daadkrachtig bent, pakkende teksten schrijft, campagnes bedenkt die onze kernwaarden eer aandoen en dit zelfstandig uitvoert.
 • Je zelfstandig events organiseert waar leads en klanten geïnspireerd én verbonden worden en raken met Winkwaves.
 • En daarnaast als communitymanager ook de community van onze klanten en de experts kunt helpen om stappen te maken in kennisdelen en samenwerken.
 • #Dikketip: we houden dus heel erg van een mooie vorm, maar de inhoud is bij ons altijd leidend.

In welke omgeving kom je te werken?

Winkwaves heeft een sterke drive om professionals met elkaar te verbinden en elkaar te laten versterken. We bieden daarvoor seriously social enterprise software Winkwaves Harmonics, dat 100+ klanten in 54 landen gebruiken als sociaal intranet of voor professionele communities. Bij louter een tool blijft het niet, we begeleiden onze klanten bij de mindset en gedragsverandering die helpt om het sociale platform echt tot leven te wekken. Doordacht én met een knipoog. Vanuit een sterke visie en identiteit.

Hoe klinkt dit zo voor je?

Goed, leuk, uitdagend? Dan nodigen we je graag uit om ons op jouw manier te overtuigen dat jij bij ons past en dat je in elk geval over de volgende eigenschappen beschikt:

 • Je snapt het 'groot denken' en 'klein kunnen doen';
 • je bent een aanpakker;
 • online én offline vaardig;
 • creatief én hands on;
 • je neemt interessante (b2b) ervaring mee.

Ook best leuk om te weten:

De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform. Opgetopt met een fijne werkomgeving in de oude Caballero Fabriek in Den Haag. Met (borrel)terras aan het water, versbereide salades bij de lunch en veel flexibiliteit om te werken op de uren en locaties die voor jou lekker werken.

Klaar voor dé stap? Neem dan contact op met Elvike Reitsma.
elvike@winkwaves.com
0618017605


NB: Privacy is voor ons, onze klanten, maar zeker ook voor onze sollicitanten zeer belangrijk. Wij bewaren je gegevens vier weken of zolang de sollicitatieprocedure duurt. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Reacties

1 reactie – 27 april

Harry Veneklaas

Ik heb nog eens even naar het filmpje over visie gekeken: prachtig neergezet.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.