Werken bij Winkwaves
 • 606
 • 1
 • 1
 • 2

Betrokken

Rene
Milou Reiche
Harry Veneklaas
Suzanne Neilen

Wij zoeken géén medewerker marketingcommunicatie

Om nieuwe klanten met ons in contact te brengen en met ons te verbinden, en om onze bestaande klanten met elkaar te verbinden, zijn we niet op zoek naar een traditionele marketingcommunicatieprofessional. Maar misschien wel naar jou.

We zien dat steeds meer organisaties geïnteresseerd zijn in sociale intranetten, digitale werkplekken en online communities. Om op een inhoudelijke en prettige manier contacten te leggen en op te bouwen met deze organisaties en daardoor concrete leads te genereren, zijn we op zoek naar een net wat andere invulling dan de traditionele marketingcommunicatie medewerker. Wij zijn namelijk commercieel succesvol doordat we altijd op inhoud de verbinding zoeken. We hebben geen salesmensen in dienst, maar onze consultants vertellen aan potentiële klanten een eerlijk en inhoudelijk verhaal over onze visie en onze ervaringen. Waardoor er een oprechte persoonlijke relatie groeit, die alleen maar sterker wordt als we daadwerkelijk als samenwerkingspartners aan de slag gaan. En gaande de samenwerking verbinden we met onze klanten in onze levendige klantcommunity.

In dit speelveld hopen we dat jij ons verder kan helpen groeien. Waarom zijn we straks zo blij met je?

 • Omdat je in hart en nieren een verbinder bent, en zowel online als offline contacten kunt leggen en opbouwen.
 • Je daadkrachtig bent, briljante teksten schrijft, campagnes met een knipoog bedenkt en zelfstandig uitvoert, en zelfstandig events organiseert waar leads en klanten geïnspireerd én verbonden worden.
 • Waardoor ons merk en onze propositie een steeds sterkere magneet wordt.
 • En we meer en meer leads krijgen.
 • Daarnaast help je als communitymanager ook de community van onze klanten en de experts uit de ecologie om ons heen verder te ontwikkelen.

In welke omgeving kom je te werken? Winkwaves heeft een sterke drive om professionals met elkaar te verbinden en elkaar te laten versterken. We bieden daarvoor seriously social enterprise software Winkwaves Harmonics, dat ruim 100 klanten in 54 landen gebruiken als sociaal intranet of voor professionele communities. En we begeleiden onze klanten bij de mindset en gedragsverandering die helpt om het sociale platform echt tot leven te wekken. Doordacht én met een knipoog. Vanuit een sterke visie en identiteit.

Omdat we onze inhoudelijkheid zo belangrijk vinden, verkennen we graag met je hoe je ons ook inhoudelijk kunt versterken. Zodat je rol niet te los staat van de rest van wat we doen. Dat kan bijvoorbeeld omdat je een deel van je tijd ook als consultant klanttrajecten gaat begeleiden, en je zo goed leert en ervaart wat er bij klanten speelt en hoe je een sociaal platform tot een waardevol succes kunt maken. Of misschien ligt het je wel meer om ondersteuning te geven aan klanten op productinhoudelijk vlak, en ga je daarom een deel van je tijd bij onze servicedesk bijdragen. Deze inhoudelijke bijdrage bespreken we graag afhankelijk van jouw persoonlijke interesses en sterkten.

Hoe klinkt dit zo voor je? Als je zegt: "Ja dit ben ik, dit wil ik!", nodigen we je graag uit om ons op jouw manier te overtuigen dat jij bij ons past, en dat je in elk geval de volgende eigenschappen hebt:

 • inhoudelijk sterk
 • groot denken klein doen
 • aanpakker
 • verbinder
 • online én offline
 • tekstueel virtuoos
 • energieke en stevige persoonlijkheid
 • creatief én praktisch in staat zelf van alles te creëren
 • neemt interessante (b2b) ervaring mee

De manier waarop je dat wil doen? Dat merken we wel, we laten ons graag verrassen :)
We hopen snel met je in contact te komen, en voor 20 mei met je kennisgemaakt te hebben.

Oh ja, en de arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform. En opgetopt met een fijne werkomgeving in de oude caballerofabriek in Den Haag. Met (borrel)terras aan het water. Versbereide salades bij de lunch. En veel flexibiliteit om op je Macbook te werken op de uren en locaties die voor jou lekker werken.

Elvike Reitsma, elvike@winkwaves.com, 0618017605.


NB: Privacy is voor ons, onze klanten, maar zeker ook voor onze sollicitanten zeer belangrijk. Wij bewaren je gegevens vier weken of zolang de sollicitatieprocedure duurt. Voor meer informatie zie onze privacyverklaring.

Reacties

1 reactie – 27 april

Harry Veneklaas

Ik heb nog eens even naar het filmpje over visie gekeken: prachtig neergezet.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.