Werken bij Winkwaves

Vacature: Developer

  • aug 2017
  • Lennie Kruithof
  • ·
  • Aangepast jun 2018
  • 5344

Wij zijn hard op zoek naar een talentvolle, gedreven developer. Ons team bouwt Social Enterprise Software die onze klanten afnemen als SaaS oplossing; Harmonics. Omdat deze markt, evenals ons klantenbestand nog altijd groeiende is, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Wil je groeien binnen een complexe, grote applicatie? Ben je goed in abstract denken en puzzelen? Kom dan als developer ons team versterken.

Wie wij zijn?

Wij van Winkwaves maken sinds 2006 Harmonics, software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Harmonics is seriously social enterprise software voor intranetten en communities. In combinatie met onze unieke implementatie- en begeleidingsaanpak helpen wij organisaties beter te verbinden, kennis te delen en te organiseren. We werken o.a. voor en met grote zorginstellingen, ministeries en organisaties als Air France - KLM, T-Mobile en Achmea. Dit doen wij vanuit de Caballero Fabriek in Den Haag met een team van 13 professionals.

Wie jij bent?

Wij hopen dat je nieuwsgierig en nauwkeurig bent. Dat je liever eerst nadenkt voordat je gaat doen. Maar dat je niet zolang nadenkt dat er voor doen geen tijd meer is. Wij hopen dat je programmeert voor echte mensen en dat niet vergeet als er een deadline is. En als je bij ons komt werken, je je verantwoordelijk zult voelen voor het succes van onze software in het dagelijks leven van onze klanten.

Ben je er nog?

Dan worden we graag iets specifieker over de vacature. In het develoment team werken 6 collega's. We zoeken uitbreiding met een Full stack developer die graag een grote SaaS-applicatie doorontwikkelt. Wij werken met Ruby on Rails, HTML5, Sass, Javascript, JQuery en MariaDB. Onze servers draaien met Gentoo Linux en worden beheerd met Puppet. En dan hebben we ook nog Cucumber, Jenkins en rspec in ons repertoire. Kortom, je spreekt je computertalen, maar ervaring met Ruby (on Rails) is geen vereiste. Daar kunnen we je mee op weg helpen.

Wij geloven in wendbaarheid, zodat we datgene kunnen ontwikkelen wat op dat moment meerwaarde biedt voor onze klanten. Als developer ben je bij ons verantwoordelijk voor je eigen trajecten en werk je samen met andere disciplines (design, consultancy en productowners). Onze focus ligt op de doorontwikkeling van de applicatie waarbij we nu in het bijzonder denken aan de eigen API en MVC Frontend.

Wij vragen ervaring met:

  • Grote complexe codebase en het refactoren daarvan;
  • TDD en BDD;
  • MVC (in back- en frontend).

Afhankelijk van jouw ambities en kwaliteiten zijn er ook mogelijkheden om je bezig te houden met klanttrajecten en technische implementaties met en bij klanten.

Wat nu?

Mocht je nog vragen hebben, bel ons (070 7 119 119) en vraag naar Hans. Geen vragen, maar wel enthousiast? Graag ontvangen we je motivatie met CV per mail (hans@winkwaves.com). We nemen dan contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voorgestelde kandidaten worden niet meegenomen in de procedure. Nee, echt niet.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.