Meld je aan voor de Summerschool Sociaal Intranet

  • jun 2016
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast jun 2016
  • 3152
Winksels

Wil jij meer weten over wat een sociaal intranet kan betekenen voor het organiseren van werk binnen (en buiten) jouw organisatie? Ben je benieuwd naar wie je voor gingen en welke oplossingen het die organisaties al heeft geboden? Meld je dan aan voor de Summerschool Sociaal Intranet, de webinar-drieluik gedurende de zomermaanden rondom de meerwaarde van het wendbaar organiseren van werk met een sociaal intranet.

Winkwaves introduceert de Summerschool Sociaal Intranet. In 3x 30 minuten neemt René Jansen je mee in de wereld van het sociale intranet en de weg naar een lenige en lerende organisatie anno 2016. Als CEO van Winkwaves bundelt René deze praktijkervaring met wetenschappelijke ervaring - als o.a. Primavera research fellow bij de Universiteit van Amsterdam - en bevindt hij zich op het snijvlak van nieuwe manieren van werken, organiseren en klanten bedienen, waarin de mens als mens centraal wordt geplaatst.

De volgende courses staan op de agenda:

  1. Wat is een sociaal intranet: Van functionele mogelijkheden tot praktijkvoorbeelden (27 juni 2016 van 16.00 -16.30 uur)
  2. De 'why' van een sociaal intranet: Over het 'anders' organiseren van werk in vijf stappen (11 juli 2016 van 16.00 -16.30 uur)
  3. Starten met een sociaal intranet: Hoe krijg je intern draagvlak voor een sociaal platform en waar moet je op letten tijdens de leveranciersselectie? (15 augustus 2016 van 16.00 -16.30 uur)

Geïnteresseerd in het volgen van deze webinar-reeks? Meld je aan bij Maaike en ontvang de link van elk webinar vrijblijvend een dag te voren.