Community management stageplek bij Abbvie Nederland

  • mei 2016
  • Milou Reiche
  • 6075
Dossier: Communitymanagement

AbbVie Nederland is een jong en ambitieus bedrijf in de zorg waar mensen en de kwaliteit van hun leven altijd op de eerste plaats staan. Een ziekteproces is heel persoonlijk en daarom richten wij ons op wat voor de patiënt het meeste telt. Als marktleider ontwerpen wij zorgoplossingen met onze partners rondom onze innovatieve geneesmiddelen voor complexe aandoeningen. Zo verbeteren wij de kwaliteit van zorg. Mensen helpen om fit te zijn voor werk- en privéleven, dát is hoe wij een bijzondere impact hebben op het leven van mannen, vrouwen en kinderen in de Nederlandse samenleving.

Stagiair Communicatie
Ter ondersteuning van ons communicatie team, zoeken wij zo snel mogelijk een ondernemende, ambitieuze en sociale stagiair. Je studeert Communicatie HBO/WO of een vergelijkbare studie, en je bent tussen de vier en zes maanden beschikbaar. Je vindt het een uitdaging om in samenwerking met twee ervaren communicatieprofessionals onze social media strategie, onze interne en externe communicatiekanalen te vernieuwen en een actieve rol als community manager op je te nemen.

AbbVie Nederland, waar zo’n 200 collega’s samenwerken, is verkozen tot “Great Place to Work”. Waarom? Dat ontdek je zodra je met ons gepassioneerde team en ons waardevolle werk in de zorg kennis maakt! Kom jij AbbVie versterken?

Stuur een korte motivatie met CV naar: silvana.wardenier@abbvie.com.
AbbVie is gevestigd in Hoofddorp en is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Uiteraard bieden wij een passende stagevergoeding.