Winksels

Spirit Jeugd & Opvoedhulp kanshebber Nieuw Organiseren Prijs 2015

  • sep 2015
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast sep 2015
  • 1892

Wat een bijzonder mooie start van deze maandag 28 september. Bij de kanshebbers voor de Nieuw Organiseren Prijs 2015 die tijdens het tijdens het Nieuw Organiseren Event 8 oktober aanstaande wordt uitgereik - staat ook Spirit Jeugd & Opvoedhulp. En voor de duidelijkheid: wij zijn elkaar niet vreemd- en vooral heel trots dus.

Met Spirit zijn wij van Winkwaves ruim drie jaar geleden de uitdaging aangegaan om op basis van social enterprise software Harmonics een online omgeving te bouwen die past bij de veranderingen van deze zorginstelling drie jaar terug, voor vandaag én de zorg van de toekomst.

Met het sociaal intranet Spirit (s!S) worden ruim 1000 medewerkers verspreid over regio Amsterdam gefaciliteerd in het tijd- en plaatsonafhankelijk kunnen samenwerken, kennisdelen en communiceren in zelfsturende teams. Daar zijn al mooie verhalen over gedeeld. Lees die in ons portfolio.

Absoluut een plek waard dus in deze Nieuw Organiseren 2015 ranglijst. Evenals de mooie cases van de andere genomineerden: Hilverzorg, Kesselaar & zn, Vivium, Mijn School, Gemeente Venlo, Werken in Netwerken en Hollands Kroon.

Meer weten over sociaal intranet bij zorginstellingen in de praktijk? Wees dan welkom op de Winkwaves Praktijkparade 27 oktober 2015. Meld je hier aan, of tref hier meer informatie.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.