'Connect. Share & Contribute' met het EHFCN Powerhouse

  • aug 2015
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast sep 2015
  • 1
  • 2226
Winksels

Leden wereldwijd laten delen en verbinden in het tegengaan van zorgfraude. Dát is wat European Healthcare Fraud & Corruption Network (EHFCN) nastreeft met de lancering van hun online omgeving op basis van social enterprise software Harmonics. "The purpose is to turn EHFCN into a continuously communicating network as members are geographically spread all over Europe. It is called the EHFCN Powerhouse to bring power into the network, bringing members together to connect, share and contribute."

Connect. Share. Contribute.
Tijdens de lancering op 5 juni 2015 welke in Praag tijdens het Open House werd gehouden, stond de doelstelling van het platform, het wereldwijd verbinden van de leden van EHFCN, centraal. Tijdens deze netwerkbrede lancering van het EHFCN Powerhouse presenteerde EHFCN Managing Director Paul Vincke het platform aan de leden, gevolgd door een rondleiding door het virtuele Powerhouse. Tijdens de workshop en Q&A konden de leden direct aan de slag en kennismaken met het platform.

Het EHFCN Powerhouse
EHFCN Powerhouse heeft zowel een besloten als publieke functie. Zo biedt de semi-publieke community enerzijds corporate informatie en nieuws en anderzijds een besloten omgeving voor EHFCN leden die op verzoek toegang krijgen tot de community waar binnen themagroepen of in het forum de dialoog met elkaar aangegaan kan worden en leden van het netwerk wereldwijd te verbinden.

Je bevindt je nu op het open intranet van Winkwaves. Wij van Winkwaves maken social enterprise software Harmonics. Op basis van Harmonics hebben wij naast het EHFCN Powerhouseal 80+ organisaties, verenigingen en communities de basis geboden voor een social platform voor kennisdeling en samenwerking. Voor klein én voor groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en ook wel eens allebei. Die verhalen tref je in ons portfolio, al horen we het natuurlijk liever gelijk als je meer van ons wilt weten.

Reacties

één reactie, 1 september 2015