De kracht van maximale Sturing én maximale Ruimte

  • mrt 2015
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast apr 2016
  • 1561

24 maart bood de Tolhuistuin te Amsterdam het podium voor de derde workshop van WOW! Het kan. Anders! Een jaarprogramma vol inspiratie en tools om concreet aan de slag te gaan voor de organisatie van morgen. Deze keer intrigeerde Proven Partners de zaal met touw en elastiek onder het mom: Sturing en Ruimte als managementconcept voor het nieuwe organiseren.

De som der delen

Tijdens deze middag nam Leo van de Vorst de deelnemers mee in het Sturing en Ruimte gedachtegoed. Een concept dat in essentie draait op en om de paradoxale kracht die het verenigen van maximale sturing én maximale ruimte teweeg brengt.

Touwtrekken en elastiek

Van balans spraken we dus maar even niet deze middag. Ook schipperen, puzzelen en kiezen zijn aan dit concept niet besteed. Groot denken en klein doen is het devies. En om dit managementperspectief op het nieuwe organiseren maximale kracht bij te zetten, stond het 'touwtrekken' (in uitersten) deze middag zowel in filosofie als in de praktijk centraal.

Meer over de workshop Sturing en Ruimte van Proven Partners.


14 april staat de volgende workshop op hetjaarprogram van Het kan. Anders!. Deze keer is het aan Winkwaves als kennispartner om de deelnemers van inspiratie en tools te voorzien om concreet aan de slag te gaan voor de organisatie van morgen. René Jansen vertelt je daarom alles over lenig en lerend organiseren met social enterprise software. Zien we je daar?

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.