Innovation Readiness bij WOW! Het kan Anders

  • mrt 2015
  • Maaike Wentink
  • ·
  • Aangepast mrt 2015
  • 1718
Winksels

Onder de titel " Innovation Readiness" gaf kennispartner DOON een workshop voor de WOW! Het kan anders academy in de Tolhuistuin in Amsterdam. Tijdens WOW! Het kan Anders leggen Winkwaves en kennispartners in een totaal van 15 bijeenkomsten uit hoe organiseren van werk anders moet en kan.

"Een goed idee is geen garantie op succes"

Gastspreker Gert Staal beantwoordde tijdens deze tweede workshop de vraag hoe organisaties succesvol kunnen innoveren en daarnaast hun innovatievermogen kunnen vergroten. Door actief in groepen het zogenaamde "innovation readiness canvas" in te vullen is kennis gemaakt met de internationale innovatie standaard. Deze standaard is bedoeld als instrument om verbeteringen door te voeren op het gebied van innovatie door requirements, objectives en results van een organisatie te identificeren.

"Voor innovatie bestaat geen one-size-fits-all formule"

Het resultaat van deze leerzame middag: Voor innovatie bestaat geen "one-size-fits-all" formule. Innovatie is een proces waarbij niet het einddoel telt, maar de weg daar naartoe.

De volgende bijeenkomst van de WOW! Het kan Anders Academy staat voor 24 maart op de planning. Kennispartners Proven Partners en Pentascope gaan dan in op Het nieuwe organiseren en de Management Mixer. Kaarten zijn nog beschikbaar. Zien we je daar?