Werken bij Winkwaves

Stageplek Student HBO/WO

  • nov 2014
  • Mark
  • ·
  • Aangepast dec 2014
  • 6787
  • 1

Geïnteresseerd in de toekomst van het organiseren? Wil je begrijpen wat bedrijven doen om de snelle verandering in maatschappij en technologie bij te benen? Ben je student en in de laatste fase van je HBO of WO-opleiding? Dan hebben we een mooi onderzoeksopdracht liggen. De resultaten van dit onderzoek willen we op 18 juni presenteren.

Wij van Winkwaves ontwikkelen goed gereedschap voor lerend en lenig organiseren. Dat gereedschap bestaat uit twee delen: technologie en begeleiding. De technologie is het door ons ontwikkelde Harmonics, seriously social enterprise software. Voor de begeleiding hebben we onze participatiegedreven aanpak. Onze ambitie is het om bedrijven te laten transformeren van een 20ste-eeuwse naar een 21ste-eeuwse vorm van organiseren, oftewel van een door command & control gestuurde organisatievorm naar een social enterprise. Voor deze transformatie hebben wij het Social Enterprise Maturity Model geformuleerd.

Graag willen we dit model niet alleen met onze ervaring, maar ook met goed onderzoek onderbouwen. Daarvoor zoeken wij een student die ons helpt bij het formuleren van de vragenlijst, het uitvoeren van de vragenlijst en het verwerken van de resultaten. Ben jij derde- of vierdejaars student en op zoek naar een stimulerende opdracht voor je stage, dan ben je van harte welkom.

Nog vragen? Bel ons (070 7 119 119) en vraag naar Rene of Mark. Geen vragen, maar wel enthousiast? Graag ontvangen we je motivatie met CV per mail (info@winkwaves.com).

Trefwoorden

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.