Vacature Sales Development medewerker

  • dec 2014
  • Mark
  • ·
  • Aangepast jan 2015
  • 3317

Wat wil de klant? Wij zoeken iemand die in het hoofd van nieuwe klanten wil kruipen!

Met mooie namen als Air France-KLM, De Nederlandsche Bank, T-Mobile (en de vele andere uit onze portfolio), timmeren wij stevig aan de weg in de markt van interne social software. Wij willen komend jaar bij zoveel mogelijk organisaties aan tafel komen die overwegen met social software zich anders te organiseren. Wil jij je verdiepen in de markt van samenwerken, kennisdelen en communiceren bij grotere organisaties? Kun je ons aan tafel brengen bij nieuwe klanten? Dan ben je van harte welkom!

Wie wij zijn?

Wij zijn Winkwaves en maken sinds 2006 software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Inmiddels is dit gereedschap in cocreatie met onze klanten, geëvolueerd tot Harmonics, seriously social enterprise software voor intranetten en communities. Met onze participatiegedreven aanpak helpen wij van Winkwaves organisaties te groeien naar een lenige, lerende organisatie. Onze missie is "Geniet van de gedachte dat het anders kan met goed gereedschap voor lerend en lenig organiseren".

Wie jij bent?

We hopen dat je commercieel en nieuwsgierig bent ingesteld, met de behoefte om mensen te verbinden. We hopen dat je goed kunt luisteren en kunt doorvragen, met oprechte interesse in de ander en in de vraag hoe bedrijven, verenigingen en (overheids)instellingen zich in de toekomst kunnen organiseren. We hopen dat je geen schroom kent om anderen te benaderen en warm loopt voor technologie en systemen om het werk slimmer en sneller te doen. Als we je ontmoeten, hopen we een sociaal mens te ontmoeten, met een commerciële insteek en interesse in IT, kennisdeling, communicatie en samenwerken.

Ben je er nog?

Dan vertellen we graag iets meer in detail wat we zoeken. We zijn gegrepen door het verhaal van Aaron Ross (van Salesforce.com, nu van Predictable Revenue) over outbound prospecting teams. Het verhaal komt er in het kort op neer dat je veel energie moet stoppen in het creëren van hoogwaardige leads. Dat is de nieuwe functie bij ons waar we jou voor zoeken. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten, waarbij je niet verantwoordelijk bent voor de sales, maar voor het identificeren van de behoefte van de klant. Het motto dat groot boven je werkplek zal hangen is: Research, don't sell. Wij denken dat je voor deze functie minimaal een HBO-opleiding nodig hebt in bijvoorbeeld Commerciële Economie. Een snelle geest en goede babbel zijn belangrijker dan werkervaring, al moet je wel bedenken dat het een nieuwe functie bij ons is. Een gespreid bed is het dus zeker niet.

Wat nu?

Mocht je nog vragen hebben, bel ons (070 7 119 119) en vraag naar Rene of Mark. Voel je de onmiddellijke behoefte om deze functie tot een succes te maken? Reageer dan voor maandag 19 januari met motivatie en CV per mail (info@winkwaves.com).

** update: de sollicitatieronde is nu afgesloten. Uiteraard staan we altijd open voor 'open sollicitaties' en horen we graag van je als je denkt Winkwaves verder te kunnen versterken **

Trefwoorden