Vacature Manager Partnerprogramma

  • dec 2014
  • Mark
  • ·
  • Aangepast jan 2015
  • 4070

Samenwerken met partners - dat moeten we vaker doen!
Wij zoeken iemand die ons partnerprogramma body geeft.

Wij werken al jaren samen met andere bureau’s en ZZP-ers bij onze klanten. Soms brengen zij ons binnen bij nieuwe klanten. Soms introduceren wij hen bij onze klanten. Deze vorm van samenwerken bevalt ons uitstekend. Vandaar dat we nu iemand zoeken die ons partnerprogramma structureel gaat opzetten.

Wie wij zijn?

Wij zijn Winkwaves en maken sinds 2006 software voor kennisdeling, communicatie en samenwerking. Inmiddels is dit gereedschap in co-creatie met onze klanten, geëvolueerd tot Harmonics, seriously social enterprise software voor intranetten en communities. Met onze participatiegedreven aanpak helpen wij van Winkwaves organisaties te groeien naar een lenige, lerende organisatie.

Wie jij bent?

We hopen dat je geïnteresseerd bent in hoe bedrijven en organisaties samenwerken en kennisdelen en hoe dat in de toekomst met de ontwikkelingen in de maatschappij en de ICT, zal evolueren of zelfs radicaal veranderen. Wij hopen dat je iemand bent die graag met anderen de organisatie van de 21ste eeuw wilt helpen realiseren. Wij hopen dat jouw gedrevenheid ons helpt meer partners in ons netwerk te krijgen en ons netwerk te versterken. Wij hopen dat je enige jaren werkervaring hebt in marketing en een academisch denkniveau combineert met een hands-on mentaliteit die past bij een klein innovatief bedrijf als het onze.

Ben je er nog?

Dan worden we graag iets specifieker over de vacature die we hebben. Het is een nieuwe rol bij Winkwaves, een uitbreiding van ons commerciële team. Dit team bestond tot nog toe voornamelijk uit René, verhalenverteller van Winkwaves, met ondersteuning op het gebied van marketing-communicatie door Mark, onze conceptueel activist, en Milou. Nu onze seriously social enterprise software Harmonics haar wilde haren is kwijt geraakt en ook steeds meer (grote) klanten voor ons kiezen, vinden we het belangrijk om de relatie met onze partners uit te bouwen.

De vraag die daarbij centraal staat, is: 'Hoe kunnen partners en Winkwaves elkaar versterken bij klanten?' In jouw rol bij Winkwaves ga je op zoek naar potentiële partners, verken je de mogelijkheden voor samenwerking en onderhoud je de contacten met de partners, waarbij naast goede vaardigheden in relatiemanagement een commerciële inslag gevraagd wordt.

Wat nu?

Mocht je nog vragen hebben, bel ons (070 7 119 119) en vraag naar Rene of Mark. Geen vragen, maar wel enthousiast? Graag ontvangen we voor maandag 19 januari je motivatie met CV per mail (info@winkwaves.com).

** update: de sollicitatieronde is nu afgesloten. Uiteraard staan we altijd open voor 'open sollicitaties' en horen we graag van je als je denkt Winkwaves verder te kunnen versterken **