Dossier: Werkplek 2020

Op weg naar de Werkplek in 2020: Mind The Gap (programma-overzicht)

  • feb 2014
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast mrt 2014
  • 1
  • 2039

Met Winkwaves +8 Mind The Gap zetten we een volgende stap in de verkenning van goed gereedschap voor professionals. In de reis naar de werkplek in 2020 staan we stil bij de volgende haltes. #mindthegap

...aan het onderwijs
De kloof tussen onderwijs en werk lijkt te groeien. Hoe wenden we trends in werk, onderwijs en technologie aan voor een inspirerende toekomst?

...aan een duurzame samenleving
Werken gaat over meer dan inkomen en zinvol bezig zijn. Het gaat ook over de maatschappij die we willen vormen. En de impact op de toekomst die we hebben. Kan technologie de werkplek duurzamer maken?

...aan mijn gezondheid
Steeds meer werk draait om onze hersenen. Denken we. Maar zijn onze hersenen wel in staat tot werken als we de rest van ons lichaam veronachtzamen?

Yoga
Genoeg van woorden? Ontdek lichaam en geest met yoga.

...aan zelfstandig samenwerken
Iedereen kent het geluk van ‘lekker werken’, waarbij tijd en plaats niet lijken te bestaan. Ook kennen we het gevoel van ‘samen de schouders eronder’. Hoe kunnen we dit gevoel vasthouden en wat betekent dit voor ons werk en onze werkplek?

...aan mijn creativiteit & innovatieve slagkracht
De wet van Moore biedt ongekende vergezichten. Wanneer je de technologische mogelijkheden koppelt aan de menselijke koppigheid, wat kunnen we dan bereiken?

...aan mijn betrokkenheid bij werk & collega’s
Technologie stelt ons tot veel meer in staat dan slimme schermen. Wat als de objecten om ons heen slim worden? Hoe kan technologie onze zintuigen verleiden?

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.