Winkwaves favorieten op TSC14

  • feb 2014
  • Milou Reiche
  • 1948
Winksels

In minder dan 24 uur is het zover, The Social Conference 2014 (#TSC14). Deze 13e van februari vormt Pakhuis de Zwijger een dag het toneel waar sprekers en bezoekers elkaar vinden in het verkennen van social in het landschap van online media.Wij van Winkwaves hebben onze favorieten al gespot. Wie? Wat? Waar?

Social Talk: Accountability
Winkwaves eigen social business consultant Irene Frijlink, spreekt in gezelschap van Peter Haan (directeur Evolve) en Kitty Bernardus (community manager Aegon) over (social) accountability. Irene versterkt dit panel met haar kennis van onder andere community management, sociaal intranet en sociale psychologie.

Internal Social, Webcare & Klantcontact: Guido Pater
Guido Pater, online business consulent bij PMtD en projectmanager sociaal intranet bij Reinier de Graaf Groep, is morgen ook te vinden op TSC14. Guido sluit onder andere aan bij Irene tijdens de Social Talk: Accountability en deelt tevens zijn kennis in het kader van Webcare en Klantcontact (kleine zaal).

Internal Social bij De Nederlandsche Bank
Ook het social intranet van de Nederlandsche Bank (DNB) staat morgen in de spotlights. Robert Meulenbroek, senior communicatieadviseur en community manager Patience Fremponmaa delen morgen de in en outs van het in 2012 gelanceerde DNB Kenniscafé, gemaakt met Winkwaves Harmonics. Lees hier alvast een voorproefje.

Waar?
Onze favorieten zijn allen in de Grote Zaal te vinden. Zie The Social Conference 2014 voor een overzicht van sprekers, tickets en locatie/route.