Algemene nieuwsbrief Wij van Winkwaves

  • dec 2013
  • Milou Reiche
  • ·
  • Aangepast dec 2013
  • 1445
Winksels

Gezien op: Wij van Winkwaves

Sinds de zomer hebben @wijvanwinkwaves een aantal mooie mijlpalen bereikt met onze social business software Harmonics. Zo zijn alle klanten van voorganger Kenniscafé naar derde generatie Harmonics gemigreerd, bevindt Harmonics zich onder het mom van winterthema "social collaboration" in een ware verfijn- en verbeterfase en is het open intranet van Winkwaves gestoken in een Winkwaves-eigen jasje, het karton (nieuwe stijl). Dit en meer delen wij graag met jou. In deze nieuwsbrief:

  • Een social interview met community manager Air France KLM, Colin Wells
  • Social collaboration, het winterthema voor Harmonics, de visie en de feiten
  • Terug van weggeweest: Winkwaves karton siert het open intranet van Winkwaves
  • Een sociaal intranet voor nieuwe klanten Lentis, Zorgverzekeraars Nederland en Ormit België
  • Op naar 2014: de eerste "Vrienden van" sessie in de Winkwaves planning van 6 februari

Een social interview met community manager Air France KLM, Colin Wells

Het social business platform ishare van Air France KLM lééft. Colin Wells, community manager van ishare, is daar in het social interview van afgelopen maand heel duidelijk over: “We merken dat ishare niet alleen toegevoegde waarde biedt aan de commerciële organisatie, maar ook voor andere afdelingen binnen AFKL." Lees hier het volledige social interview, of klik door naar de korte impressie.

Social collaboration, het winterthema van Harmonics, de visie en de feitelijk release-update

Hoe kunnen we deelnemers ondersteunen in hun werk door "social" optimaal in te richten op een social business platform? De komende maanden werken wij van Winkwaves aan het optimaliseren van interactiemogelijkheden tussen deelnemers in het kennisdelen, samenwerken en communiceren met onze social business software Harmonics. Wij houden je daar graag van op de hoogte, zowel van de visie als de feitelijke release-updates.

Een social business platform/sociaal intranet voor Zorgverzekeraars Nederland, Ormit België en Lentis

Na een aantal drukke maanden staan onder andere Winkwaves klanten Zorgverzekeraars Nederland, Ormit België, en zorginstelling Lentis live met hun nieuwe social business platform en/of sociaal intranet op basis van Winkwaves' Harmonics. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsgroep Winksels.

De nieuwe stijl: Winkwaves karton siert het open intranet van Winkwaves

Esthetisch en op inhoud, ons open intranet heeft de nodige verbeteringen en veranderingen ondergaan. Een jasje van karton, nieuwe stijl. Neem snel een kijkje op ons open intranet.

6 februari; Aftrap Socialieten

Een socialiet is iemand die bewust nadenkt over de rol van technologie in onze samenleving. Wij van Winkwaves zijn daarbij in het bijzonder geïnteresseerd in de samenhang tussen informatietechnologie en processen van samenwerken en kennisdelen. Op 6 februari starten wij een netwerk voor socialieten. Iedereen die het gedachtegoed van Winkwaves deelt, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de kring der socialieten.