Over Winkwaves

Op zoek naar een sterk verhaal? Wordt web developer bij Winkwaves

  • nov 2013
  • Mark
  • ·
  • Aangepast nov 2013
  • 2466
  • Alle leden mogen wijzigen

Harmonics is social business software voor organisaties die een sociaal intranet willen en nieuwe vormen van kennisdeling en samenwerking binnen en tussen organisaties zoeken. Wij bieden Harmonics aan als Software as a Service. Iedere klant draait haar eigen instantie. Inmiddels is Harmonics in meer dan 70 organisaties gebruikt, van Air France KLM en De Nederlandsche Bank tot T-Mobile, van grote zorgorganisaties tot mooie namen in de maakindustrie. Ter versterking van ons team in Den Haag zijn wij op zoek naar een web developer met enige jaren ervaring.

Harmonics is gemaakt door Winkwaves. Wij bestaan sinds 2006 en zitten, inmiddels met ons tienen, in Den Haag. Onze passie is de ontwikkeling van goed gereedschap voor kenniswerkers, waarbij we uitgaan van de menselijke maat in de digitale ruimte. Wij denken niet in termen van functionaliteiten, maar in verhalen: wat doen mensen in de realiteit van het werkende leven en wat zou hun werk prettiger, aangenamer en efficiënter kunnen maken? Waarbij we de software zien als onderdeel van een groter geheel van mens en techniek. Onze filosofie hierbij is: Geniet van de gedachte dat het anders kan. Wil jij onderdeel worden van ons verhaal?

Ons verhaal schrijven we in Ruby on Rails, met HTML5, CSS3, Sass, Compass, Javacscript, JQuery en MariaDB onderdelen. Onze servers draaien met Gentoo en worden beheerd met Puppet. En dan hebben we ook nog Cucumber, Jenkins en rspec in ons repertoire. Kortom: voldoende rekwisieten voor een sterk verhaal. Een verhaal waarin jij een rol kan spelen. Welke? Dat laten we graag aan je eigen verbeelding over. Interesse? Laat het ons weten!

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.