Notificatiecentrum

  • nov 2013
  • De Waard
  • ·
  • Aangepast jan 2014
  • 1472

Met de release van 6 november 2013 hebben we een aantal mogelijkheden toegevoegd aan de tijdlijn. Met de opties 'Mijn kringen', 'Mijn mensen', 'Voor iedereen' en 'Mijn notificaties' zijn deelnemers nu in staat hun tijdlijn te filteren.

"Mijn notificaties"

De functionaliteit "mijn notificaties" biedt de mogelijkheid om notificaties te filteren en groeperen. Door op "mijn notificaties" te klikken wordt de filter zichtbaar waarmee de stroom aan informatie doorzocht en gestructureerd kan worden.

De notificaties zijn bijna allemaal 1-op-1 overgenomen met de nieuwe release.

Beheer je notificaties

Het is daarnaast ook mogelijk om de notificaties te beheren. Door op het pennetje te klikken bij het overzicht van de notificaties kom je op de beheerpagina.

Op de beheerpagina geef je aan welke notificaties je in het persoonlijk menu bovenaan iedere pagina wilt zien, welke je direct per e-mail wilt ontvangen en welke in de dagelijkse samenvatting per e-mail. Ook kun je hier alle notificaties binnen een bepaalde categorie in 1 keer weggooien. Daarna begint het bijhouden van de notificaties voor die regel weer opnieuw.

Als je eenmaal de notificaties van die regel hebt verwijderd, komt deze niet meer terug.

We hopen met deze release een duidelijkere structuur in alle notificaties te maken. Daarnaast willen we de mogelijkheid bieden om de notificaties in te richten zoals jij wil.

NB Alleen de notificaties van de roezemoesjes zijn verwijderd. De chat-historie vind je dus alleen nog in de chatboxen van de mensen met wie je gechat hebt. Voor nieuwe roezemoezen wordt de chat-historie wel bijgehouden in het notificatiecentrum.

Trefwoorden