Tip: bezoek het grote nieuworganiseren.nu event op 29 oktober

  • sep 2013
  • Rene
  • 1216

Op 29 oktober 2013 is er het grote nieuworganiseren.nu event. Met talloze voorbeelden van nieuw, Rijnlands of anders organiseren, met debat en inspirerende werkplaatsen, en natuurlijk met heel veel inspiratie voor een nieuwe en betere wereld. Maak het mee op 29 oktober.

Vroege vogels: Je hebt nog een week de tijd om je in te schrijven met korting. Tot 29 september betaal je € 199,- ipv € 249,- (ex BTW)

Meer informatie en aanmelden: klik hier.

Klein binnen groot

Nieuw organiseren gaat over kleinschalig en lokaal organiseren, maar hoe organiseer je dat op een manier dat je ook echt verandering teweeg brengt? Iris Meerts van stichting Zelforganisatie over de netwerksamenleving.

Social business as usual

Hoe geef je richting aan de ogenschijnlijk chaotische mierenhoop van eigenwijze professionals in en rond de organisatie? Aan de hand van aansprekende social business cases laat René Jansen zien hoe je optimaal kunt profiteren van de kennis en kunde van iedereen in en rondom de organisatie.

Lokpaarden en verandering

Herinner je je de paarden van Marrum nog? De paarden die zaten opgesloten op een steeds kleiner eiland waar ze niet af durfden. Tot een paar meisjes met hun eigen paarden de paarden meelokten naar de overkant. Hoe zou het zijn als je in je organisatie een paar lokpaarden zou hebben?

Changing the game

Changing the Game is een ervaringsgerichte expeditie waarin deelnemers concreet aan de slag gaan binnen hun organisatie met leren en veranderen. Ga mee op expeditie en verander het spel!