Persaankondiging: Winkwaves presenteert Harmonics, de 3e generatie van haar social business software

  • mrt 2013
  • Rene
  • ·
  • Aangepast mrt 2013
  • 3
  • 2944
Winksels

Vooraankondiging

Persaankondiging: Winkwaves presenteert Harmonics, de 3e generatie van haar social business software

Dinsdag 19 maart, tijdens het Congres Intranet 2013, introduceert Winkwaves Harmonics: de 3e generatie van haar social business software voor efficiënt communiceren, samenwerken en organiseren. Harmonics is de opvolger van Winkwaves Kenniscafé, dat sinds 2006 met succes wordt ingezet in meer dan 50 organisaties, waaronder Air France KLM en De Nederlandsche Bank.

Van sociaal intranet tot social business

Praktijkonderzoek* toont aan dat het sociaal maken van je intranet loont: medewerkers zijn beter geïnformeerd, voelen zich meer betrokken en verliezen minder tijd aan mail. Waardoor samenwerken en organiseren efficiënter wordt.
 Winkwaves sluit met Harmonics aan op de trend om social in de kern van het dagelijks werk in te bedden. Harmonics biedt een volwaardige enterprise omgeving en digitale werkplek voor efficiënt communiceren, samenwerken en organiseren. Binnen en tussen organisaties, waar gewenst ook met klanten of partners. Van sociaal intranet tot social business.

Social business software in het teken van toegankelijkheid

Met Harmonics verstevigt Winkwaves haar positie als Nederlandse leverancier van Social Business Software. Voor mensen, door mensen. Met een volledig vernieuwd responsive design. Toegankelijk op laptop, tablet of mobiel. Maar ook via een smart TV, koffiemachine of koelkast. Eenvoudig in gebruik, ook voor minder ervaren computergebruikers.

Voortbouwend op bewezen succes van Winkwaves Kenniscafé

Harmonics is de opvolger van Winkwaves Kenniscafé, ontworpen en geproduceerd in Nederland, dat sinds 2006 met succes wordt ingezet door meer dan 50 organisaties. Van De Nederlandsche Bank tot Air France KLM. Met gebruikers in meer dan 27 landen. Richtinggegeven vanuit de identiteit en visie op samenwerken van Winkwaves. Continu doorontwikkeld op basis van ervaringen en wensen van klanten.

Het resultaat: Social business software die rijker en constructiever is dan Yammer, en veel eenvoudiger en kostenefficiënter dan Sharepoint. De gunstige prijsstelling - een fractie van de kosten van andere enterprise platforms – brengt de inzet van Harmonics voor veel organisaties binnen bereik. Zodat organisaties ook in tijden van stagnerende budgetten kunnen innoveren. Van sociaal intranet tot social business.

Over Winkwaves:

Sinds de oprichting in 2006 ontwerpt, ontwikkelt en implementeert Winkwaves standaard Enterprise Social Software. Met een gedreven en ervaren team, en in samenwerking met een snel groeiende groep implementatiepartners, begeleiden wij organisaties van social intranet tot social business. Seriously Social.

-------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie - niet voor publicatie:

Op 19 maart introduceren we Harmonics. Met deze pers-vooraankondiging willen we je als eerste informeren, zodat je tijdig tot een waardevol artikel voor je doelgroep kunt komen.

Ook bieden we je de mogelijkheid om vóór 19 maart al een preview van Harmonics of een interview met René Jansen te krijgen, mede-oprichter en verhalenverteller bij Winkwaves. Neem daartoe svp contact op via rene@winkwaves.com of bel 06 2411 9900 ( 070 7119 119). Winkwaves is gevestigd in de Caballero fabriek in Den Haag, Saturnusstraat 60.

Winkwaves is op twitter te volgen via @Wijvanwinkwaves

Op 19 maart zullen we een actuele persupdate met aanvullende informatie uitsturen.

Links naar achtergrondinformatie:

Reacties

3 reacties, meest recent: 27 maart 2013
  • Leuk om te lezen, ik kan hier wel iets van gebruiken voor ons Trefpunt. Mag ik bovenstaande teskt (tot de streep) gebruiken?

  • Hi Eva. Natuurlijk mag je de tekst gebruiken/doorzetten!

  • Leuk! Ik heb het bericht zojuist op ons Trefpunt gedeeld :)