SnappCar. Geld verdienen door je eigen auto te verhuren of goedkoop een auto huren van iemand anders

  • okt 2011
  • Mark
  • 1314
Voor iedereen

Altijd al in een Ferrari willen rijden? Misschien heb je geluk bij SnappCar, P2P car sharing, een initiatief waar onder meer Victor van Tol, bekende van ooit Teezr, bij betrokken is.

Onderstaande mail geeft meer details:

Met gepaste trots kunnen we melden dat, na 9 maanden van intensieve voorbereiding, SnappCar sinds 3 oktober in Beta live staat!

Na het winnen van de New Venture competitie (‘meest innovatieve start-up 2011’) een volgende milestone in het nog prille bestaan van SnappCar.

De allereerste feitelijke autoverhuurtransactie tussen particulieren (ook wel ‘Peer-to-Peer car sharing’ genoemd) vond plaats in het bijzijn van Burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht (zie deze link voor de perscoverage). Inmiddels zijn er meer 100 auto’s ingeschreven die kunnen worden gehuurd (van Punto tot Ferrari) en zit er meer dan 1.000 man in de community.

Benieuwd hoe SnappCar werkt? Volg deze link naar het instructiefilmpje of kijk op www.SnappCar.nl voor het aanbod aan auto’s om te huren of om je eigen auto te gaan verhuren en je autokosten terug te gaan verdienen (en krijg een gratis APK bij inschrijving en gratis showroom klaar maken bij de 1e verhuur)!

Graag wil ik je uitdagen! Stuur me de emailadressen door van mensen uit je omgeving van wie jij denkt dat ze potentieel wel zouden willen huren of verhuren. Als jouw emailadressen uiteindelijk leiden tot de top 3 meeste nieuwe registraties op SnappCar.nl, dan krijg je een dagje sportief elektrisch rijden in een Tesla Roadster van ons!

Uiteraard kun je deze email ook doorsturen naar andere potentiële huurders, verhuurders of mogelijk geïnteresseerden vanuit een andere invalshoek.

Tenslotte zijn wij genomineerd voor de Accenture Innovation Awards en kunnen ook de publieksprijs winnen als er genoeg mensen op ons stemmen: dat kan via deze link !

Dank voor je hulp bij het verder verspreiden van het nieuws, leuk om van je te mogen horen en tot ziens op SnappCar!

Groet,

Victor

SnappCar. Geld verdienen door je eigen auto te verhuren of goedkoop een auto huren van iemand anders

403 Forbidden

http://www.snappcar.nl/

Trefwoorden