Dossier: Sociale Innovatie

SharePoint: Is It Worth Using as a Collaboration Tool?

  • jun 2011
  • Irene
  • 2
  • 1490

Dit wisten wij natuurlijk al lang ;-) Sharepoint is goed als content management systeem, maar is niet zo sociaal. Sharepoint versus sociale software is als appels versus peren (of in het Engels: Apples and Oranges).

SharePoint: Is It Worth Using as a Collaboration Tool?

SharePoint: Is It Worth Using as a Collaboration Tool?

http://www.cmswire.com/cms/enterprise-collabora...

I’m in the middle of a series on SharePoint collaboration. In the first two posts, I focuse...

Reacties

2 reacties, meest recent: 8 juni 2011
  • Hoi Irene, dank voor de link naar dit artikel. Het ondersteunt het advies dat wij zojuist hebben opgesteld voor de pilot systeemselectie bij Joulz. Vooral het overzicht met Enterprise 2.0 functionaliteiten is helpend. Misschien ook een idee om Kenniscafe langs deze "meetlat" te leggen, en (visueel) aan te geven waar jullie product nu hoog op scoort (en welke zaken minder prominent aanwezig zijn). Als partner zou zo'n schema mij kunnen helpen in het overbrengen van de pro's en con's van jullie product t.o.v. anderen.

  • Hi Eshter, dank voor je reactie. Leuk om te horen dat het in lijn ligt met jullie advies voor de systeemselectie bij Joulz. Ik zal eens kijken in hoeverre wij kenniscafé langs deze meetlat kunnen gaan leggen. We hebben natuurlijk wel al op onze site en in onze menukaart een grove omschrijving van de mogelijkheden binnen kenniscafé. Maar misschien dat we die aan kunnen vullen met functionaliteiten zoals in dit artikel omschreven. In ieder geval dank voor de tip.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.