Fotoverslag Winkwaves Kenniscarnaval

  • mrt 2011
  • Mark
  • 1
  • 1
  • 2837
Winksels Archief

Ons kenniscarnaval zit erop. Met dank aan de gasten en betogers, ondersteund door de subtiliteiten van Orange Olive Catering, de geweldige barista van Mobiccino en drie muzikanten van het conservatorium, is het wat ons betreft een zeer geslaagd lustrum geworden. In de video bij deze kronkel vind je een foto-impressie (Fotografie: Lennart de Jong. Editing & audio: Mark Schoondorp).

Winkwaves in het komende jaar

Mede naar aanleiding van de reeds ontvangen evaluatieformulieren (wie nog wil, wij zijn er blij mee: http://www.surveymonkey.com/s/76B6F8F) is er werk aan de winkel: velen zien ons als kennisbron. Daar hebben we het misschien zelf in het verleden ook wel naar gemaakt ;-). Natuurlijk vertellen we graag een verhaal. Natuurlijk willen wij graag onze inzichten delen. Natuurlijk willen we gezamenlijk genieten van de gedachte dat het anders kan. Maar komend jaar zullen we ons met name profileren als leverancier van het product waar we onze kennis in verwerkt hebben: Winkwaves Kenniscafé. Voor wie zich afvraagt wat Winkwaves nu precies biedt, bieden wij de volgende alinea.

Wij van Winkwaves geloven in de menselijke maat in de digitale ruimte: centraal in ons denken staat wat de mens kan en wil. Vandaar dat wij onze eigen software ontwikkelen voor sociale intranetten en B2B communities: Winkwaves Kenniscafé. Wij bieden met Winkwaves Kenniscafé een online omgeving voor kennisdeling en samenwerking binnen en tussen organisaties. Minder complex dan Microsoft Sharepoint. Completer dan Yammer. Op maat gemaakt voor lerende organisaties.

Weet jij organisaties die toe zijn aan een sociaal intranet of B2B community? Een aanbeveling stellen wij zeer op prijs.

titel toegevoegd door opties
Winkwaves +5: Kenniscarnaval mrt 2011 Mark

Reacties

één reactie, 7 maart 2011