De boekenkring

De Go-Giver

  • aug 2009
  • Marco van Hurne
  • 1221
  • 2

De Go-Giver

vertelt het verhaal van de jonge en ambitieuze Joe, die smacht naar succes.  Hij is een echte go-getter, een verkoper die vóór alles zijn omzettargets wil halen.  Hij merkt echter dat harder werken hem niet dichter bij zijn doelstellingen brengt, maar er juist verder vanaf.

Op een dag, aan het eind van een kwartaal waarin hij zijn targets niet heeft gehaald, vraagt hij advies van de raadselachtige Pindar.  De week daarop introduceert Pindar Joe bij een aantal go-givers: een restaurateur, een CEO, een financieel adviseur, een makelaar in onroerend goed en iemand die de naam de Verbinder draagt.

Pindars vrienden delen met Joe de vijf wetten van stratosferisch succes. Joe leert zijn aandacht te verleggen naar geven in plaats van nemen door open te staan voor de belangen van anderen en te zoeken naar de meerwaarde die hij toe kan voegen.  Dit leidt uiteindelijk tot onverwacht succes.

‘Sinds Wie heeft m’n kaas gepikt? Heb ik niet meer zo genoten van een parabel als deze.  Echt een inspirerend boek om te lezen en om de boodschap te delen met iedereen die je een warm hart toe draagt.  Het is een prachtig boekje dat je ziel raakt en je hart inspireert.’

Zeer zeker voor iedereen die bezig is met Communities, Open Innovatie of Enterprise 2.0

De Go-Giver

http://www.bol.com/nl/p/boeken/de-go-giver/1001...

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.