Service

Voeg kronkels toe vanuit je browser

Als geregistreerde op Wijvan, kan men kronkels bewaren op het platform. Op iedere pagina van Wijvan staat de knop Creëer kronkel. Dit opent een scherm waarin een kronkel aangemaakt kan worden. Maar zeker wie aan het surfen is op het web, wil direct een pagina kunnen bewaren als kronkel. Daarvoor bieden we je een stukje javascript code aan dat toegevoegd kan worden aan de favorieten/bookmarkbalk van de browser. Als je dan aan het surfen bent en je komt een interessante pagina tegen, dan kun je met 1 klik op de knop deze direct toevoegen aan Wijvan.

Voeg mij, Creëer kronkel, toe aan de favorieten. Sleep de link naar de browserbalk of voeg deze toe via de rechtermuisknop.

Wijvan is ontworpen en gemaakt voor het gebruik met de laatste versies en de laatste stabiele versies van webbrowsers. (In mei 2017: Microsoft IE11 en Edge, Chrome versie 58, Firefox 45 (ESR) en nieuwer, en Safari 10. Uit veiligheidsoverwegingen raden we oudere versies van browsers af. IE10 zou nog moeten werken maar wordt niet ondersteund.)

Webfeeds

Maak je gebruik van een feedreader en wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de site? (meer over webfeeds op Wikipedia)

Algemene RSS feeds

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.