• Ben / wil / ga je op weg naar een wendbare organisatie waar medewerkers eenvoudig en snel kennis delen, samenwerken en elkaar vinden en versterken op basis van expertise en interesse? Denk je dat een digitale werkomgeving daar bij kan helpen? Meld je dan aan voor het Winkwaves seminar op 30 maart 2017 in de Caballero Fabriek Den Haag (aanvang: 14:00) over de Why, how en what van wendbaar organiseren met een digitale werkplek.
  • Tijdens dit seminar delen Alwin Notenboom (Veranderbende), Leo van de Vorst (Proven Partners) en RenĂ© Jansen (Winkwaves) hun visie op de Why, how en what van wendbaar organiseren. Verwacht een middag vol inspiratie, concrete tips en voer voor een goed gesprek over het anders durven organiseren van werk, het vinden van nieuwe uitdagingen en het loslaten van oude gewoonten in organisatie, cultuur, management en professionals.

meld je aan voor het seminar op 30 maart 2017 vanaf 14:00 in de Caballero Fabriek, Den Haag

  • Na afloop weet je waarom en hoe jouw organisatie zich moet wapenen tegen de steeds sneller veranderende interne en externe omgeving. De belangrijkste succesvariabele voor iedere organisatie en hoe deze op korte termijn te realiseren. Dit seminar is interessant voor managers en adviseurs op het gebied van interne communicatie, HR, change management, projectmanagement, communitymanagement.