De Participatiegedreven aanpak

Met onze klanten gaan wij vanaf dag één hands-on aan de slag om tot een relevant en waardevolle Harmonics omgeving te komen. Dit doen wij via de Participatiegedreven aanpak. Een bewezen succesvol implementatietraject waar in cocreatie met de klant het platform ingericht en ingevuld wordt op basis van vier pijlers. Een on boarding traject met een selecte groep gebruikers verzekert een waardevolle invulling van het platform.

Goed van start met het SEMM-Model

Geen enkele organisatie, wens en behoefte is hetzelfde als wij met (nieuwe) klanten aan tafel zitten. Om per case het beste te bieden hebben wij van Winkwaves het Social Enterprise Maturity Model ontwikkeld. Een meetinstrument dat inzicht biedt in de huidige situatie en de beweging die in gang gezet moet worden om naar een lenige en lerende netwerkorganisatie te groeien met social enterprise software.

De sleutel tot een waardevol social platform

"Het gaat niet om de tool, maar om de mindset" aldus Air France-KLM communitymanager Colin Wells. Wij van Winkwaves geloven dat ook. Sterker nog: dat is de filosofie waaraan onze seriously social enterprise software Harmonics ten grondslag ligt. Een faciliterende tool om in combinatie met onze Participatiegedreven implementatieaanpak social te kunnen samenwerken en kennisdelen. En dat altijd, maar altijd met de mens centraal.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.