Visie: Harmonics en de lerende en lenige organisatie

Winkwaves in het kort

Wij hebben al 100+ klanten mogen helpen sinds wij in 2006 zijn gaan bouwen aan Harmonics. Die praktijkverhalen hebben wij gebundeld in ons rijke portfolio. Hier vind je de tal aan vormen die Harmonics de afgelopen jaren heeft aangenomen rond social kennisdelen en samenwerken. Van (ver)nieuw(d) intranet en kennisnetwerk tot social enterprise omgeving. Klein en groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en ook wel eens allebei.

Drie designprincipes van Harmonics

Het organiseren van werk is meer dan 'strak gedefinieerde hokjes' creëren voor processen en mensen. Vanuit deze overtuiging ontstond in 2006 het concept van Winkwaves voor een social enterprise software platform als een online (mobiele) werkplek om altijd en overal aan het werk te kunnen. Het faciliteren van de menselijke maat in de digitale ruimte bleek de hoeksteen van onze huidige software Harmonics. Deze drie designprincipes het cement.

De sleutel tot een waardevol social platform

"Het gaat niet om de tool, maar om de mindset" aldus Air France-KLM communitymanager Colin Wells. Wij van Winkwaves geloven dat ook. Sterker nog: dat is de filosofie waaraan onze seriously social enterprise software Harmonics ten grondslag ligt. Een faciliterende tool om in combinatie met onze Participatiegedreven implementatieaanpak social te kunnen samenwerken en kennisdelen. En dat altijd, maar altijd met de mens centraal.

Lees meer in het archief