Je bevindt je nu op het open intranet van Winkwaves. Wij van Winkwaves maken social enterprise software Harmonics. Op basis van Harmonics hebben wij zo'n 100+ organisaties, verenigingen en communities de basis geboden voor een digitale werkomgeving voor social kennisdelen en samenwerken. Klein en groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en ook wel eens allebei. Die verhalen tref je in ons Portfolio - al horen we het natuurlijk liever gelijk als je meer van ons wilt weten.

Spirit

Volledig digitaal kunnen (samen)werken op het sociale intranet van Spirit als onderdeel en ondersteuning van zelfsturende teams.

Koninklijke Bibliotheek

Een sociaal intranet waar medewerkers zelf informatie kunnen delen, vragen kunnen stellen en met elkaar kunnen verbinden voor de Koninklijke Bibliotheek.

Garage 2020

Radicaal anders organiseren van de zorg doet Garage2020 op initiatief van Spirit en met social enterprise software Harmonics.

Wijklink Oost, Saxion

Wijklink Oost is hét kennisdeel- en samenwerkplatform voor de wijkverpleegkundigen, docenten en studenten in Oost-Nederland

Arq Psychotrauma Expert Groep

"Een sociaal intranet met éxtra aandacht voor kennismanagement", dat was de ambitie toen Stichting Arq de implementatie van het nieuwe intranet startte.

De Koninklijke Bibliotheek

Op het B2B platform informeert deKoninklijke Bibliotheek de Openbare Bibliotheken over releases, verbeteringen en storingen van geleverde diensten.

T-Mobile Nederland

Van digitaal personeelsblad naar een Award-winnend sociaal intranet. T-Mobile Nederland doet dit sinds 2012 met My T-Share.

Ministerie van IenM

Een sociaal kennis- en samenwerkplatform van en voor alle mensen die betrokken zijn bij het internationale werk van het Ministerie van IenM.

Verder door anders doen (II)

Andere Handen Community is een online organisatieoverstijgende ontmoetingsplaats voor uitvoerende zorgmedewerkers.

GGZ Eindhoven

Sinds november 2015 maken medewerkers van GGZ Eindhoven gebruik van intern communicatiemiddel LISA. Doel? Verbinding creëren.

Air France-KLM

ishare is het social collaboration platform van de commerciële divisie van Air France-KLM. Wereldwijd in de lucht.

Youké

Vinden en verbinden. Dát is de kernboodschap vanYouConnect; het nieuwe intranet van Youké voor medewerkers en expertise.

Ambulance Oost & RAV IJsselland

Ambulance Oost en RAV IJsselland hebben beide een sociaal intranet omgeving gelanceerd voor tijd- en plaatsonafhankelijk kennisdelen en samenwerken.

Verder door anders doen (I)

Andere Handen Community is een virtuele organisatieoverstijgende ontmoetingsplaats voor uitvoerende zorgmedewerkers.

Ormit Nederland

Goed samenwerken, leiderschap en kwaliteit leveren:
dáár is Informit op gebouwd.
Voor medewerkers in Nederland.

COschool

COschool is een nieuw onderwijsconcept voor het Voortgezet Onderwijs, offline en online wordt hier aan samengewerkt binnen de COmmunity.

[Gearchiveerd] Smart Education Hub

Smart Sharing is een omgeving gericht op onderwijsinnovatie, een initiatief van het SEH-programma (Samsung).

[Gearchiveerd] Energiedirect.nl

EénTrefpunt voor afdelingoverschrijvend samenwerken, interactie en community. Dutch Interactive Award: tweede plek.

Lentis

LentisNet is een interactief platform voor kennisdeling en samenwerking voor 4300 medewerkers verspreid over 100 locaties.

Ormit België

Goed samenwerken, leiderschap en kwaliteit leveren: dáár is Informit op gebouwd. Voor medewerkers in Nederland en nu ook België.

Jeroen Bosch Ziekenhuis (I)

Een uniek digitaal kennisdeel- en samenwerkplatformvoor de medewerkers en medisch specialisten van het JBZ.

Gemeente Leidschendam-Voorburg

De visie "Uitgroeien tot een regieorganisatie in een netwerksamenleving" ondersteunen ze bij gemeente LV met een sociaal intranet.

ALD Automotive

Met sociaal intranet ALD Livestaat samenwerken, kennisdelen en 'vrijheid in mobiliteit' centraal bij ALD Automotive.

Jeroen Bosch Ziekenhuis (II)

Een uniek digitaal kennisdeel- en samenwerkplatform voor de medewerkers en medisch specialisten van het JBZ.

Politie Eenheid Oost

Blueboard is het sociale platform voor samenwerken en kennisdelen bij de Politie Eenheid Oost (5 fuserende politiekorpsen).

MEE Zuid-Holland Noord

Het nieuwe werken doet MEE ZHN door het op een andere manier organiseren van werk in de zorg met een sociaal intranet.

Zorgverzekeraars Nederland (I)

Beter samenwerken met minder e-mail en bijeenkomsten doet Zorgverzekeraars Nederland sinds 2013 op het ZN Plein.

Reinier de Graaf Ziekenhuis

Met de missie "In 2016 het meest verbonden ziekenhuis van Nederland zijn" speelt sociaal intranet ReinierNet een centrale rol.

House of Performance

HofP-Plaza is een open kennisplatform waar medewerkers én klanten informatie en kennis efficient kunnen borgen en delen.

Novagraaf

Medewerkers tijd- en plaatsonafhankelijk verbinden met een sociaal samenwerkomgeving doen ze internationaal met NovaNet bij Novagraaf.

De Nederlandsche Bank

Het in een veilige omgeving vinden, verbinden en versterken van medewerkers bij De Nederlandsche Bank, met sociaal intranet DNB Kenniscafé.

Platform 31

Ontstaan uit een fusie van een aantal kennisinstituten op het gebied van stad en regio biedt Platform 31 ruimte voor vernieuwingen.

[Gearchiveerd] Vlisco

Het intranetmagazine VG Interactive verbindt en versterkt medewerkers in het delen van inspiratie en nieuws wereldwijd bij Vlisco Group.

Zorgverzekeraars Nederland (II)

Beter samenwerken met minder e-mail en bijeenkomsten doet Zorgverzekeraars Nederland sinds 2013 op het ZN Plein.

Lees meer in het archief