Een dynamische omgeving met Harmonics

Alle deelnemers hebben in een Harmonics omgeving de mogelijkheid en tools om hun werkomgeving naar behoefte en wens in te richten met widgets, de dynamische bouwstenen van Harmonics.

Verbinden met Harmonics

Verbinden. Op persoon, expertise en content. Met Harmonics streven we er naar dit zo goed mogelijk te faciliteren. De uitgebreide zoekfunctie kijkt in Harmonics naar meer dan functie of naam.

De drie designprincipes van social enterprise software Harmonics

jun 2015 | in Harmonics

In 2006 ontstond het concept van Winkwaves voor een social enterprise software platform als een online (mobiele) werkplek om altijd en overal aan het werk te kunnen. Het faciliteren van de menselijke maat in de digitale ruimte bleek de hoeksteen. De volgende drie designprincipes het cement....

Kennisdelen met Harmonics

Harmonics is er via tal van mogelijkheden op ingericht om kennis vast te leggen, alleen of samen. Kennis te delen, binnen een groep of met een paar collega's. En kennis te borgen, voor nu en voor later. Daar kan geen e-mail meer tegen op.

Social met Harmonics

Bij Winkwaves geloven we in de kracht van 'social' zoals wij geloven in de verbindende kracht van (online) interactie in het kennisdelen en samenwerken. Daarom kan élke deelnemer op élk niveau de interactie aangaan binnen Harmonics.

Social enterprise software Harmonics

Wij van Winkwaves maken social enterprise software Harmonics. Op basis van Harmonics bieden wij organisaties, verenigingen en communities de basis voor een digitale werkomgeving voor social kennisdelen en samenwerken. Klein en groot. Nationaal en internationaal. Besloten en publiek. Intern, extern en ook wel eens allebei. Daar werken we sinds 2006 onafgebroken aan, in cocreatie met onze klanten. Aangezien Harmonics Software as a Service is en geen maatwerk, profiteert iedereen continu van de innovaties en verbeteringen. Meer dan 80 organisaties hebben dit inmiddels ervaren, waaronder De Nederlandsche Bank, Air France-KLM, T-Mobile en verscheidene zorginstellingen.