Resultaten voor "T"

Tag cloud (trefwoordenwolk)

Een tag cloud op de homepage van een platform of groep toont de gebruikte tags van geplaatste bijdragen op relevantie en populariteit. Zie ook Widgets.

Tags (trefwoorden)

Op basis van toegekende tags, trefwoorden, bij geplaatste bijdragen (berichten, artikelen, foto's, video's) kunnen bijdragen effectief gecategoriseerd én snel gevonden worden. De tags dienen daarbij ook als actuele weergave van relevantie en/of populariteit in een tag cloud.

Tijdlijn

Op de tijdlijn komen alle recent toegevoegde, beantwoorde en gewijzigde bijdragen langs. Van artikelen, tot foto's en video's: met filteropties en weergaveopties is de tijdlijn makkelijk en uitgebreid in te stellen naar de persoonlijke voorkeur van de deelnemers.

Twitterfeed

Via de Twitterfeed op de homepage van het platform of een specifieke groep zijn deelnemers altijd op de hoogte van de laatste tweets rondom een zelf in te stellen zoekopdracht. Zo laat de Twitterfeed in de nieuwsgroep Winksels alle berichten zien op basis van de zoekopdracht #winkwaves.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels