Resultaten voor "S"

SaaS (Software as a Service)

Als Software as a Service (SaaS), wordt Harmonics als compleet intranet aangeboden. Klanten kunnen dus direct profiteren van de laatste software-updates en innovaties, ook staat de Harmonics omgeving binnen aanzienlijke tijd live en klaar voor de start en implementatie van de klant.

Samenwerken

Samenwerken binnen Harmonics kan zowel intern als extern, met meerdere personen in een groep, document of juist met één specifiek persoon in een conceptdocument of via de chatfunctie. Met versiehistorie van documenten en de nodige context.

Slideshow

Met een slideshow kunnen meerdere foto's, documenten en/of video's gestructureerd weergegeven worden in een bericht of artikel. Ook hier geldt een maximum van 50 MB.

Smoelenboek (wie is wie)

Een voorwaarde voor elk platform zijn de deelnemers. Dan moeten ze wel goed gevonden kunnen worden. Daarom is er een uitgebreid smoelenboek in de omgeving. Eén waarin onder andere gezocht kan worden op naam, expertise, functie en interesses. Voor verrassende connecties die een wereld van verschil...

SSO (Single Sign-On)

Deelnemers zijn middels Single Sign-On (SSO) in staat om eenmalig in te loggen waarna automatisch toegang wordt verschaft tot meerdere applicaties en resources in het netwerk.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels