Resultaten voor "P"

Portfolio

Net als voor @wijvanwinkwaves, is een portfolio groep zowel intern als extern een toegevoegde waarde. Groepen kunnen naar wens en behoefte ingericht worden, en dus ook als Portfolio.

Printfunctie

Alhoewel digitaal samenwerken de norm is, blijft het snel kunnen printen van documenten een voorwaarde in optimaal samenwerken. Een printfunctie is dan ook aanwezig en biedt een ieder uitkomst in tijden van digitale schaarste.

Profiel

Het gebruikersprofiel heeft alles in zich om deelnemers zichtbaar en vindbaar te maken in de organisatie. Samenwerken, kennisdelen en communiceren wordt gestimuleerd door de mogelijkheid het gebruikersprofiel zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Met het kunnen toevoegen van een profielfoto, bann...

Projectmanagement (samenwerken en groepen)

In projecten samenwerken is makkelijk. De mogelijkheid om groepen op- en in te richten, specifieke personen aan te melden, samen te werken in documenten en deze kennis te borgen voor een ieder relevant, biedt alle handvatten om goed van start te gaan.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels