Resultaten voor "G"

Gebruikersprofiel

Het gebruikersprofiel heeft alles in zich om deelnemers zichtbaar en vindbaar te maken. Samenwerken, kennisdelen en communiceren wordt gestimuleerd door de mogelijkheid het gebruikersprofiel zo persoonlijk mogelijk in te vullen. Met het kunnen toevoegen van een profielfoto, bannerfoto, LinkedIn i...

Gentoo Linux

Linuxdistributie Gentoo is een belangrijk onderdeel van het optimaal functioneren van de Harmonics software. De distributie heeft als doelstelling om modulair, eenvoudig in gebruik en overdraagbaar te zijn. Verder zorgt Gentoo ervoor dat de software geoptimaliseerd wordt voor het systeem van de g...

Glossary (begrippenlijst)

Naast een tijdlijn, bestaat er in Harmonics ook de optie om informatie binnen een groep of platform alfabetisch te structureren met een begrippenlijst. Zoals de begrippenlijst in deze Harmonics groep, om de functionaliteiten van Harmonics op alfabet te ordenen.

GPS

Met GPS is het mogelijk om locaties toe te voegen aan onder andere berichten binnen Harmonics. Via de smartphone of mobiele werkplek wordt de locatie automatisch opgezocht.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels