Resultaten voor "B"

Bannerfoto (achtergrondfoto)

Naast een profielfoto kan er ook een bannerfoto ingesteld worden door de gebruikers. Een bannerfoto beslaat de bovenkant van een gebruikersprofiel in de breedte en dient onder andere als een extra mogelijkheid het gebruikersprofiel te personaliseren.

Begrippenlijst

Naast een tijdlijn, bestaat er in Harmonics ook de optie om informatie binnen een groep of platform alfabetisch te structureren met een begrippenlijst. Zoals de begrippenlijst in deze Harmonics groep, om de functionaliteiten van Harmonics op alfabet te ordenen.

Blog

Voor een bepaalde doelgroep, besloten of publiek: met één blogger of meerdere geselecteerd: binnen Harmonics kunnen groepen als micro-, web- of moblog ingericht worden.

Browser

Deelnemers kunnen met elke moderne browser surfen op een Harmonics omgeving, mobiel en vanaf de desktop (BYOD). Internet Explorer 9+, en de recente stabiele releases van Safari, Firefox, Google Chrome en Opera werken optimaal, terwijl we ook Internet Explorer 8 nog ondersteunen.

BYOD

Van smartphone, tablet en desktop tot smart koelkast: BYOD (bring your own device) wordt met Harmonics optimaal ondersteund en gestimuleerd. Zie ook responsive design.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels