Resultaten voor "A"

Aangenaam,

Wij van Winkwaves heten je welkom in deze Harmonics begrippenlijst. Wij willen je hier graag kennis laten maken met de tal aan functionaliteiten die onze derde generatie social business software Harmonics in huis heeft. Om zo optimaal samen te kunnen werken met een compleet intranet in een leren...

Agenda

Deelnemers kunnen evenementen aanmaken en zich aanmelden. De kalender van een Harmonics platform en/of een specifieke groep kan tevens middels een ics-bestand gesynchroniseerd worden met de persoonlijke agenda van deelnemers.

Analytics

Op het dashboard kunnen beheerders de belangrijkste gebruikersstatistieken zien. Voor uitgebreidere statistieken is er een koppeling met Google Analytics mogelijk.

API (Application Programming Interface)

Een API (Application Programming Interface) maakt het mogelijk gegevens uit te wisselen tussen Harmonics en externe applicaties. Onder andere gebruikt voor het rechtstreeks publiceren van interne vacatures op Harmonics.

Archief

Elk platform heeft een archief waar artikelen - en onder andere, ook verlopen pollwidgets - in geplaatst worden. Dit archief is er voor zowel het algemene platform evenals voor kennis in specifieke groepen. Zo blijft gedeelde informatie altijd geborgd en toegankelijk.

Avatar (afbeelding)

Eén beeld spreekt, zeker in dit geval, meer dan 1000 woorden. Daarom kunnen zowel deelnemers als groepen gepersonaliseerd en geactualiseerd worden met een profiel- en groepsafbeelding. Naast een profielfoto is het tevens mogelijk een bannerfoto in te stellen.

Harmonics

Harmonics

Zoek

Recent actief

Over deze groep

Harmonics is de 3e generatie social enterprise software van Winkwaves. Het brengt de kracht van social software tot in de kern van het dagelijks werk.

  • status: redactie, inactief
  • gestart op: aug 2013
  • 2 leden
  • 56 kronkels