• 10 okt
  2016
 • 14:00-18:00

Winkwaves +10

Laurenszaal, Caballero Fabriek ·Mijlpaal
 • 2336
 • 48

10 jaar Winkwaves vieren wij geheel in stijl. Met 10 sprekers die elk in 10 minuten hun bijzonder interessante, vooruitstrevende of verstorende doch inspirerende visie delen op wendbaar organiseren. Want van dat wendbaar organiseren hé, daar houden wij van Winkwaves wel van. Sterker nog, daar geloven wij dus ontzettend in.

Daar bouwen wij onze social enterprise software naar en helpen wij onze klanten mee op weg. Immers, als verandering de enige constante is, is het wendbaar organiseren van werk, jezelf en soms ook wel eens van de ander - precies wat je nodig hebt om stap voor stap dichter in de buurt te komen van die ene stip op de horizon. Net als wij. Al tien jaar 'op weg' en dat vieren we maar al te graag mét jou.

10 oktober aanstaande, vanaf 14:00 uur in de Laurenszaal van de Caballero Fabriek. Verheug je op 10 x 10 minuten uiteenlopende perspectieven op het wendbaar organiseren van werk, jezelf en ja, soms ook wel eens van de ander. Met een goede borrel toe - we hebben immers iets om op te proosten.

10 x 10 minuten met:

 1. Claire Boonstra (Operation Education)
 2. Karsten Wentink (Archeoloog)
 3. Alwin Notenboom (de Veranderbende)
 4. Guido Pater (Social intranet)
 5. Derk de Geus (Game-design)
 6. Edgar Neo (Sociaal Serieel Ondernemer #SemcoStijl)
 7. Rutger Rienks (Smart City)
 8. Frans Plugge (Woonbegeleider opzichtig falen)
 9. Yuen Yen Tsai (Make me See)
 10. René Jansen (Winkwaves)


Oh, en laat je ons even weten of je komt? Aanmelding bij voorkeur via de aanmelden knop links, en als je geen account op Wijvan hebt via een mailtje. Dan kunnen wij wendbaar aan het werk.


Namens Wij van Winkwaves,

Milou Reiche

Reacties

18 reacties, meest recent: 10 oktober 2016

Trefwoorden

Locatie

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.