Kom langs op de Winkwaves Praktijkparade

LocatieDen Haag CategorieBijeenkomst
  • 4059
  • 23
  • Di 27 okt
    2015
  • 14:00-17:30
Voor iedereen

Toe aan het vinden, verbinden en versterken van elkaar door werk op nieuwe manieren te organiseren? Kom dinsdagmiddag 27 oktober een unieke blik werpen op de social collaboration- en enterprise omgeving ván onze klanten mét onze klanten, partners en relaties op de Winkwaves Praktijkparade.

Hou je vragen, nieuwsgierigheid en enthousiasme paraat wanneer je langs de onderstaande omgevingen - allen op basis van social enterprise software Harmonics loopt, en ga het gesprek aan met community managers, eindgebruikers en beheerders van:

Air France-KLM: Over het social collaboration platform ishare dat de Commerciële divisie van AF-KLM sinds 2012 ondersteunt in het wereldwijd kennisdelen, samenwerken en communiceren. Lees hier alvast de praktijkervaringen van AF-KLM met social collaboration via ishare.

Spirit Jeugd & Opvoedhulp: Faciliteert sinds 2012 met s!S (sociaal intranet Spirit) zelfsturende teams om volledig digitaal samen te kunnen werken, tijd én plaatsonafhankelijk - en heeft daar zelfs een nominatie voor de Nieuw Organiseren Prijs 2015 mee verdiend.

Dutch Games Association: "Een Europese top 3 positie als doel voor de Nederlandse gamesindustrie". Met die insteek heeft de Dutch Games Association (DGA) Winkwaves eind 2014 benaderd om een vernieuwd internationaal platform te bouwen. Sinds mei 2015 staat DGA Online. Werp alvast een blik op de online omgeving van DGA.

Santander: Red, het intranet van Santander is voor Santander Nederland én België medio juni 2015 gelanceerd. Het intranet vormt de basis voor het efficiënter en effectiever samenwerken, kennisdelen en tegelijkertijd het opbouwen van een community.

MEE Zuid-Holland Noord: Deze organisatie helpt mensen met een beperking naar een samenleving waarin iedereen meedoet. Een andere manier van organiseren maakt dat MEE ZHN hier in 2014 een nieuwe manier van werken bij zocht. Na de decentralisatie is MEE ZHN met circa 400 werknemers versnipperd over 5 regio's in de wijkteams van de gemeenten. Eén april is het sociaal intranet organisatiebreed gelanceerd om medewerkers te faciliteren steeds zelfstandiger en autonomer te werken.

Rijksrecherche: VizieRR, het intranet van de RijksRecherche heeft het verbinden van verschillende regio's in het kennisdelen heen ten doel. Regio- en afdelingoverstijgend samenwerken, en het borgen van kennis doen ze bij de Rijksrecherche sinds medio september 2015 met VizieRR.

Gemeente Leidschendam-Voorburg: Deze gemeente heeft de mooie ambitie om uit te groeien tot een regieorganisatie in een netwerksamenleving. Daarom voeren ze het nieuwe werken in en komt er een nieuw sociaal intranet. In december 2013 is gemeente LV gestart met de inrichting van het sociale intranet, in maart 2014 is Wij van LV gelanceerd.

GGZ en V&V instelling Lentis: In 2012 is Lentis gestart met een innovatieprogramma om processen te vernieuwen en eHealth te integreren in de reguliere zorg. Ook interactief platform LentisNet is gelanceerd. 4300 medewerkers verspreid over 100 locaties zijn zo in staat om werkprocessen efficiënter in te richten, plaats- en tijdsonafhankelijk te werk te gaan en elkaar als collectief te versterken. Een impressie.

Jeugdzorgorganisatie Youké: Vinden en verbinden. Dát is de kernboodschap van YouConnect; het nieuwe intranet van Youké. Deze gespecialiseerde jeugdzorg organisatie, ontstaan uit Trajectum en Zandbergen, is sinds 1 januari 2015 formeel gefuseerd en biedt sinds de lancering op één april 2015 hulp aan jeugd en gezin in Utrecht, Gelderland en Noord-Holland. Zo kort als kan, zo lang als nodig.

Jeroen Bosch Ziekenhuis: Het bieden van zorg van voortreffelijke kwaliteit door efficiënt en zelfstandig samen te werken. Dát is de motivatie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) om een uniek digitaal kennisdeel- en samenwerkplatform voor de medewerkers en medisch specialisten van het JBZ te lanceren. Benieuwd naar de praktijkverhalen? Lees alvast een voorproefje.

Wij van Winkwaves helpen je deze middag op de goede weg door een route uit te stippelen op de Parade Plattegrond vol informatie, inspiratie en visie rondom de ontwikkeling van tool én mindset in de praktijk.

Reacties

3 reacties, meest recent: 23 oktober 2015
  • Hoi @hennyvandoorn, goed dat de aanmeldknop linksboven werkt, dat is ook de enige directe aanmeldknop. Via de 'Meld je direct en vrijblijvend aan' link kun je mij een email sturen om je aan te melden en die werkt ook.

    Dank je wel voor je aanmelding en tot de 27ste!