Volg de masterclass Working Out Loud met Winkwaves Harmonics!

LocatieOnlineCategorieOverig
  • 654
  • Do 25 mrt
    2021
  • 13:00-14:30
Voor iedereen

Moe van al die ZOOM en Teams videocalls? Kies voor working out loud met Winkwaves Harmonics!

Word jij ook zo moe van al die videocalls via ZOOM en MS Teams? Het probleem is dat we onze oude manier van samen werken en meetings hebben proberen op te lossen met videobellen. Maar deze periode kun je ook aangrijpen om juist anders naar samen werken te kijken. Door over te stappen op de principes van Working Out Loud. Halveer het aantal calls, houd meer energie, en werk effectiever en effici├źnter. Klinkt goed? Deze masterclass is dan precies wat jou verder kan helpen!

Collega Rene schreef er al over in de whitepaper: nu corona ons heeft gedwongen om in heel korte tijd veel meer ervaring op te doen met samen werken op afstand, zijn we eerst de zichtbaarste vorm van samen werken op afstand gaan vervangen: vergaderen. En dus kocht heel Nederland (of eigenlijk, de halve wereld) in sneltreinvaart licenties voor MS Teams, ZOOM of Webex. En gelukkig, we konden weer ongestoord verder met vergaderen en alle teammeetings. #netalsvroeger

Iedereen blij. Of toch niet? Nu we dat een tijdje doen, merken we hoe intensief en energievragend dat praten tegen die vlakke glasplaat van je beeldscherm eigenlijk is. Voor transactionele gesprekken werkt het prima. Maar echt met elkaar verbinden, de onderstroom van wat iemand zegt goed duiden, vraagt veel meer energie dan als je live bij elkaar zit.

Hoe kan dit dan anders?

Het is tijd om over te stappen op Working out Loud. Of, op zijn Nederlands, volgbaar werken. De kern van working out loud is dat je zichtbaar maakt waar je naartoe onderweg bent, wat je aan het doen bent, waar je trots op bent, en waar je tegenaan loopt. Door dit te delen met anderen, kunnen zij makkelijker met je verbinden. Om successen samen te vieren (fijn), om je te helpen (fijn), en samen te kijken of je elkaar nog wel versterkt op weg naar je gemeenschappelijke ambitie (ook fijn).

Een aantrekkelijk voordeel van het volgbaar maken van je werk, is dat je dit zowel via synchrone communicatie zoals (video)gesprekken kunt doen, maar juist ook met a-synchrone communicatie kunt doen. En daar komt een groot (bij veel organisaties nog onderbenut) potentieel van een sociaal intranet om de hoek kijken. Een sociaal intranet is namelijk een ideale omgeving om je werk volgbaar te maken. Zowel door op het sociale intranet te vertellen ├│ver je werk, als door je werk zelf op het sociale intranet "volgbaar" te doen. Door het echt als volgbare samenwerkingsomgeving in te zetten.

Hoe je dat kunt doen? Dat vertellen we je graag op deze gratis masterclass: Working out Loud met een sociaal intranet.

Meld je aan!

Even concreet

Wanneer:25 maart 2021 | 13.00 - 14.30 uur
Aanmelden:Stuur een mail naar aanmelden@winkwaves.com. Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie over het eerste webinar.

Eerst meer weten? Bel gerust met Rene: 070-7119119