• 23 jun
    2020
  • 13:00-16:00

Intranet in Zorg en Welzijn

Zoom-event·Bijeenkomst
  • 230

Nu veel mensen in zorg en welzijn gedwongen thuiswerken, blijkt het intranet belangrijker dan ooit. Het platform vervangt nu deels de oude communicatiemiddelen zoals gesprekken bij het koffiezetapparaat en vergaderingen op de locatie. Maar hoe werkt dat precies in de praktijk? Welke digitale middelen worden er daarnaast gebruikt om collega’s te verbinden? En welke rol kan het intranet spelen als de coronacrisis voorbij is? Je hoort bij deze online bijeenkomst concrete antwoorden en tips & tricks.

Sociaal intranet en organisatieverandering

Tijdens dit event staat onder andere Rob van der Vloed van ggz-instelling Lentis op het programma. Na de lancering van een sociaal intranet is het zaak om het technisch verder te ontwikkelen, en medewerkers te begeleiden en te stimuleren in het gebruik. Rob bespreekt hoe je dat aanpakt.

Daarnaast komt ook Evelyn Visschedijk van Spirit Jeugdhulp aan bod. Evelyn gaat in op de ontwikkelingen die het intranet de afgelopen zes jaar heeft doorgemaakt. Daarbij gaat het onder andere om het betrekken van medewerkers, de inzet van gebruikersonderzoek, de combinatie van online en offline en de fusie met zorgorganisatie De Bascule.

Voor wie?

Professionals op gebied van communicatie, ict, HRM of kwaliteitsmanagement die betrokken zijn bij intranet en online communities in de sector zorg en welzijn. Het event richt zich op professionals die zich oriënteren op een nieuw intranet én op mensen die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.

Meer informatie of aanmelden? Check deze website.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.