• 1 okt
    2020
  • 13:00-17:00

Meld je aan voor de Masterclass: Sociaal intranet

Caballero Fabriek in Den Haag·Bijeenkomst
  • 197

Een nieuw sociaal intranet: dat is wat je wilt. Je wilt snel schakelen, je wilt op korte termijn bijvoorbeeld de communicatie rond corona verbeteren. Maar niet gehaast, want je wilt op de lange termijn ook een breedgedragen en waardevol sociaal intranet. Bovendien is haastige spoed zelden goed en heeft iedereen zijn handen vol op dit moment. Met andere woorden: je wilt laagdrempelig en snel beginnen en op korte termijn waarde creëren. Tegelijkertijd wil je ook een gezonde basis leggen waar je op voort kunt bouwen. Wij snappen dat en helpen je graag!

Winkwaves Masterclass

Tijdens de Winkwaves Masterclass nemen wij je mee: wat is een sociaal intranet en hoe helpt het tijdens de huidige werkcontext? Door het coronavirus is er veel onzekerheid, zijn er veel veranderingen. Mensen werken op afstand en je wilt elkaar toch versterken. En je wilt het momentum gebruiken om mensen te betrekken en draagvlak te creëeren om het sociale intranet gaandeweg ook uit te bouwen tot een waardevol platform. Zodat je ook op langere termijn je ambitie kunt bereiken. Wat vraagt dat van de ’tool’ sociaal intranet? En wat vraagt dat van de mindset en het gedrag van medewerkers en leidinggevenden? En hoe pak je dat aan?

Jouw plan voor een nieuw sociaal intranet

Bewapend met deze kennis ga je tijdens het tweede gedeelte zelf aan de slag met het vormen van een blauwdruk van je eigen sociale intranet. Je vormt een plan van aanpak om daar op korte en lange termijn jullie doelen mee te halen. Een hulpmiddel hierbij is het werkboek dat we beschikbaar stellen. We helpen je om de blauwdruk en het plan te bespreken en te verfijnen op basis van onze tips en ervaringen bij andere klanten. Op die manier kun je weloverwogen en met een goed verhaal je collega's deelgenoot maken van je ideeën en plannen voor een nieuw sociaal intranet.

Even concreet

Wanneer: 1 oktober 2020 | 13.00 - 17.00 uur
Waar: Caballero Fabriek, Den Haag
Aanmelden: dat kan hier!

Ja! Neem een collega mee, dit helpt weer voor #draagvlak binnen je organisatie. Bij voorkeur maximaal twee medewerkers per organisatie. Kom je graag met meer collega's? Laat het ons weten. Dan kijken we samen naar een (andere) passende oplossing.

Oh ... en deelname is gratis en vrijblijvend.

Locatie

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.