• 2 jul
    2020
  • 11:00-12:00

Meld je aan voor de online masterclass Sociaal Intranet

OnlineBijeenkomst
  • 990

Een nieuw sociaal intranet: de huidige situatie maakt de waarde hiervan alleen maar meer zichtbaar. (Hoe? Zie onze blog!). De afgelopen maanden is iedereen bezig geweest met overleven. Veel videobellen, en daar de beperkingen van voelen. Een verouderd intranet dat even leek op te leven. Iedereen zocht er informatie en verbinding, maar eigenlijk is het daar niet geschikt voor.

Nu wil je je graag oriënteren op een sociaal intranet voor jouw organisatie. Voor de uitdagingen van vandaag, maar ook als instrument om je als organisatie te helpen groeien naar de toekomst. Deze masterclass is dan precies wat jou verder kan helpen!

De masterclass bestaat uit 3 onderdelen:

1. Winkwaves online masterclass Sociaal intranet

Donderdag 2 juli nemen wij je mee tijdens een online masterclass. Wat is een sociaal intranet, en wat maakt dit waardevol voor jouw organisatie? Hoe versterken sociale informatie en statische informatie elkaar? Mensen werken op afstand en je wilt elkaar beter versterken. En je wilt mensen betrekken en draagvlak creëeren om het sociale intranet nu al 'van iedereen' te maken. Wat vraagt dat van de ’tool’ sociaal intranet? En wat vraagt dat van de mindset en het gedrag van medewerkers en leidinggevenden? En hoe pak je dat aan?

2. Zelf aan de slag met het Winkwaves Werkboek

Bewapend met deze kennis ga je zelf aan de slag met het vormen van een blauwdruk van je eigen sociale intranet. Je vormt een plan van aanpak om daar op korte en lange termijn jullie doelen mee te halen. Een hulpmiddel hierbij is het fysieke werkboek dat we van tevoren beschikbaar zullen stellen.

3. Een-op-een online adviesgesprek (een week later)

Tijdens een een-op-een online adviesgesprek helpen we je om de blauwdruk en het plan te bespreken en te verfijnen op basis van onze tips en ervaringen bij andere klanten. Op die manier kun je weloverwogen en met een goed verhaal je collega's deelgenoot maken van je ideeën en plannen voor een nieuw sociaal intranet.

Even concreet

Wanneer: 2 juli 2020 | 11.00 - 12.00 uur
Aanmelden: dat kan hier! - Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot het eerste webinar en het werkboek.

Eerst meer weten? Bel gerust met Rene: 070-7119119

Locatie