• 3 nov
  • 09:30-15:30

Naktuinbouw op het Digital Workspace Event

Jaarbeurs Utrecht·Bijeenkomst
  • 549

Vanwege toenemende zorgen over het coronavirus (COVID-19) hebben we samen met onze co-creator Mixit besloten om het Digital Workspace Event van 16 april op te schuiven naar later dit jaar. Het welzijn van onze bezoekers, partners en collega’s heeft onze hoogste prioriteit. We nemen daarom onze verantwoordelijkheid door het event te verplaatsen naar
dinsdag 3 november.

Op 16 april 2020 3 november 2020 is het zover: het Digital Workspace Event vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is hét event waar je meer te weten komt over slimmer werken, effectief verandermanagement & program management, tools & applicaties en ontwikkelingen in automation die je niet (langer) kunt negeren. Ontdek hoe je voorziet in de (digitale) wensen en behoeften van medewerkers en hoe je hun tevredenheid, productiviteit en loyaliteit verhoogt. Hoor over de laatste trends en laat je inspireren!

JIP: een verhaal over teamspirit

In februari 2018 werd het sociaal intranet ‘Jouw Interne Platform’ (JIP) gelanceerd bij Naktuinbouw. De betrokkenheid bij het platform is groot. Hoe pak je zoiets aan? Bij Naktuinbouw als team! Tijdens het Digital Workspace Event van Frankwatching op 16 april 3 november vertelt Sylvia Bouwmeester het verhaal van het team van communitymanagers en deelt haar ervaringen en learnings. Suzanne Neilen van Winkwaves heeft dit traject begeleid en samen beantwoorden ze graag al jouw vragen.

Meer informatie en aanmelden

  • Wat: Digital Workspace Event
  • Waneer: dinsdag 3 november 2020
  • Waar: online
  • Meer informatie en aanmelden? Zie de website.
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.