• 3 nov
    2020
  • 10:00-16:00

Digital Workspace Event: Rene Jansen over de ROI van een sociaal intranet

OnlineBijeenkomst
  • 741

Op 3 november 2020 is het zover: de virtuele editie van Digital Workspace Event! Dit is hét event waar je meer te weten komt over employee experience, technology & platforms en strategy & performance. Ontdek hoe je voorziet in de (digitale) wensen en behoeften van medewerkers en hoe je hun tevredenheid, productiviteit en loyaliteit verhoogt.

Hét online event over employee experience, technology & platforms en strategy & performance

Op hét online event over digital transformation in the workplace draait het om slimmer werken, effectief verandermanagement & program management, tools & applicaties en ontwikkelingen in automation die je niet (langer) kunt negeren. Want alleen met de employee experience op 1, kun je structurele groei van je business garanderen. Ontdek hoe je voorziet in de (digitale) wensen en behoeften van medewerkers en hun tevredenheid, productiviteit en loyaliteit verhoogt.

Rene Jansen over de ROI van een sociaal intranet

Wat is de toegevoegde waarde van een sociaal intranet voor jouw organisatie? Nu we massaal thuiswerken, en versneld hebben aangeleerd om via MS Teams en ZOOM op afstand samen te werken, merken we dat veel videobellen erg vermoeiend is. En dat het lastig is om naast je primaire werkzaamheden de verbondenheid met het grotere geheel van de organisatie en de strategie te houden. En om je als organisatie te blijven ontwikkelen en het leervermogen te vergroten. Hier ligt juist de waarde van een sociaal intranet.

In deze presentatie inspireert Rene Jansen je met een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden wat de toegevoegde waarde van een sociaal intranet is, ook als je al een digitale werkplek of MS365 hebt.

Meer informatie en aanmelden

  • Wat: Digital Workspace Event
  • Waneer: dinsdag 3 november 2020
  • Waar: online
  • Meer informatie en aanmelden? Zie de website.
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.