• 23 sep
  • 09:30-17:00

Congres Intranet & Digital Workplace | Online event

Online·Bijeenkomst
  • 377

Let op: het congres is eerder verplaatst naar 23 september 2020. Ook in september zal het event echter niet doorgaan. Het event zal op aangepaste wijze online plaatsvinden. Meer informatie volgt nog.

Op donderdag 12 maart 2020 woensdag 23 september organiseert Entopic in samenwerking met Evolve de twaalfde editie van Congres Intranet & Digital Workplace. Een dag vol actuele kennis, inspiratie, ervaringen. Maar ook een moment om te netwerken met mensen uit je vakgebied.

Ja ik wil! Maar #hoedan? Tips voor inkooptraject sociaal intranet | René Jansen

Je bent enthousiast over sociaal intranet en de digitale werkplek en ziet de waarde voor jouw organisatie. Maar er zijn veel interessante en aardige aanbieders. Hoe organiseer je het selectie- en inkooptraject zodat je echt de best passende leverancier vindt?

Wat zijn de regels en de valkuilen? Maakt je collega van inkoop eigenlijk wel onderscheid tussen het inkopen van een laptop, een sociaal intranet of paperclips? Daarom: tijd voor een goed gesprek. René Jansen geeft je voorbeelden en tips uit de praktijk om je te helpen een goed selectie- en inkooptraject uit te voeren.

Benieuwd welke sprekers er tot nu toe verder op de planning staan? Bekijk dan het programma.

Voor wie

Ben je verantwoordelijk voor, of ben je betrokken bij een intranet of digital workplace? Dan is Congres Intranet & Digital Workplace 2020 zeker interessant voor jou. Meer informatie en/of aanmelden? Bekijk de website.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.