• 31 mrt
  • 09:30-16:30

Ambulance IJsselland bij Intranet in Zorg en Welzijn

NBC Congrescentrum in Nieuwegein·Bijeenkomst
  • 91

Zoek je inspiratie over (sociaal) intranet, de digitale werkplek en online communities in zorg en welzijn? Dan is dit event op 31 maart 2020 iets voor jou. Bij deze bijeenkomst draait het om thema’s zoals kennis delen, adoptie en community-management. Je maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en kunt live innovatieve platformen zien. Ook zijn er interactieve sessies waar je, onder leiding van experts, je vragen en ervaringen kunt delen.

Ambulance IJsselland

Tijdens het event staat onder andere het sociale intranet Ambuplein van Ambulance IJsselland op het programma. En terecht! Het platform is in april 2016 gelanceerd en is inmiddels uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het dagelijks werk. Bovendien blijft het platform in de loop van de jaren groeien.

Voor wie

Professionals op gebied van communicatie, ict, HRM of kwaliteitsmanagement die betrokken zijn bij intranet en online communities in de sector zorg en welzijn. Het event richt zich op professionals die zich oriënteren op een nieuw intranet én op mensen die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.

Meer informatie of aanmelden? Check deze website.

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.