• 23 apr
    2020
  • 11:00-11:45

Meld je aan voor het Winkwaves Webinar Sociaal Intranet

Bijeenkomst
  • 1470

Een nieuw sociaal intranet: de huidige situatie maakt de waarde hiervan alleen maar meer zichtbaar. (Hoe? Zie onze blog!). Je wilt snel schakelen, want je wilt op korte termijn de communicatie rond corona verbeteren. Maar niet gehaast, want je wilt op de lange termijn ook een breedgedragen en waardevol sociaal intranet. Bovendien is haastige spoed zelden goed en heeft iedereen zijn handen vol op dit moment. Met andere woorden: je wilt laagdrempelig en snel beginnen en op korte termijn waarde creëren. Tegelijkertijd wil je ook een gezonde basis leggen waar je op voort kunt bouwen. Wij snappen dat en helpen je graag!

Winkwaves Webinar Sociaal intranet

Donderdag 23 april nemen wij je mee tijdens een Winkwaves Webinar: wat is een sociaal intranet en hoe helpt het tijdens de huidige werkcontext? Er is veel onzekerheid, zijn veel veranderingen, mensen werken op afstand en je wilt elkaar toch versterken. En je wilt het momentum gebruiken om mensen te betrekken en draagvlak te creëeren om het sociale intranet gaandeweg ook uit te bouwen tot een waardevol platform. Zodat je ook op langere termijn je ambitie kunt bereiken. Wat vraagt dat van de ’tool’ sociaal intranet? En wat vraagt dat van de mindset en het gedrag van medewerkers en leidinggevenden? En hoe pak je dat aan?

Een-op-een conferencecall

Bewapend met deze kennis ga je zelf aan de slag met het vormen van een blauwdruk van je eigen sociale intranet. Je vormt een plan van aanpak om daar op korte en lange termijn jullie doelen mee te halen. Een hulpmiddel hierbij is het werkboek dat we van tevoren beschikbaar zullen stellen. Tijdens een een-op-een conferencecall helpen we je om de blauwdruk en het plan te bespreken en te verfijnen op basis van onze tips en ervaringen bij andere klanten. Op die manier kun je weloverwogen en met een goed verhaal je collega's deelgenoot maken van je ideeën en plannen voor een nieuw sociaal intranet.

Even concreet

Wanneer: 23 april 2020 | 11.00 - 11.45 uur
Aanmelden:

dat kan hier! - Na aanmelding ontvang je een mail met praktische informatie met betrekking tot het eerste webinar en het werkboek.

Locatie

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.