Contacten

 • Joris van Velzen
 • Milou Reiche

Masterclass: sociaal intranet | 9 mei 2019 | Den Haag

Je wilt een nieuw intranet. En nu? Welke ambitie heeft je organisatie en welke doelstellingen hebben de medewerkers? Hoe vertaal je dat vervolgens naar het gewenste online gedrag en de inrichting van het sociale intranet? 9 mei nemen wij je van tool tot mindset mee in het waardevol implementeren van een sociaal intranet binnen grote én kleine organisaties.

Programma

In de Winkwaves Masterclass komen diverse aspecten van het implementeren van een intranet aan bod. Van ambitie tot ontwerp, visie naar functionaliteiten en theorie tot praktijk. Bewapend met deze kennis ga jij het tweede gedeelte van de Masterclass zelf aan de slag met het vormen van een proefdruk van je eigen sociale intranet. Daarbij staan de vier pijlers van de Winkwaves aanpak tot het implementeren van een waardevol sociaal intranet centraal. We sluiten de dag af met een hapje en een drankje. Geïnteresseerd geraakt? Meld je direct aan!

Praktische informatie:
Datum 9 mei 2019
Start 13.30 uur
Borrel 16.30 uur
Einde 17.00 uur
Locatie Caballero Fabriek, Den Haag

Doelgroep

HR, Communicatie, IT- en Change professionals die betrokken zijn bij intranet en online community’s. Het praktijkseminar richt zich op de beleving en de participatie op een sociaal intranet, hierbij staat het delen van ervaringen en praktische tips & tricks centraal.

Aanmelden

Wij van Winkwaves helpen je op 9 mei graag verder op weg naar een socialer intranet. Save the date en laat ons weten dat je van de partij bent. Dan sturen wij je alvast een aantal essentiële hulpmiddelen in het realiseren van een waardevol sociaal intranet.

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Trefwoorden

  Betrokken

  Joris van Velzen
  Milou Reiche
  Elvike Reitsma
  Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.