• 21 feb
    2019
  • 18:00-21:00

WOL fandag

Nijverheidsweg 16, Utrecht·Bijeenkomst
  • 1065
  • 5

Met het groeiend gebruik van #WOL komen er steeds meer fans van het ‘Working Out Loud’ gedachtegoed. Als fans van het eerste uur bundelen Winkwaves en Bind haar krachten en organiseren de WOL fandag. Op 21 februari geven Peter Staal (Bind) en René Jansen (Winkwaves) een inkijkje in de wereld van WOL.

Working out loud maakt heel transparant waar mensen mee bezig zijn, wat in de organisatie speelt en wat de daadwerkelijke sociale structuren (met hun krachten en hun pijnpunten) in de organisatie zijn. Deze moderne manier van samenwerken heeft veel voordelen waar Peter je alles over gaat vertellen. René deelt zijn ervaringen met WOL in de praktijk door middel van een aantal boeiende voorbeelden. Daarna is er ruimte voor een borrel en om ons het hemd van het lijf te vragen!

Programma

- Wat is Working Out Loud?
Peter Staal laat zien waar het begrip Working Out Loud (WOL) vandaan komt. Hij legt uit wat WOL precies is en hoe je het in kan zetten om je werkende leven inspirerender en betekenisvoller te maken.

- Working out loud als spiegel van de organisatie
Working out loud maakt heel transparant waar mensen mee bezig zijn, wat in de organisatie speelt en wat de daadwerkelijke sociale structuren (met hun krachten en hun pijnpunten) in de organisatie zijn. Working out loud laat je in de “spiegel van de organisatie” kijken. En bij sommige organisaties is dat best schrikken! Het goede nieuws is dat working out loud door de transparantie ook een verbindend effect heeft en je in staat stelt om veel efficiënter samen te werken. René geeft in deze presentatie op basis van zijn praktijkervaring en zijn wetenschappelijke achtergrond inzicht, inspiratie en houvast over working out loud.

- Borrel
Ga in gesprek met andere fans en stel ons alle vragen die na je hebt.

Praktische informatie:
Wanneer? 21 februari 2019
Hoe laat? 18.00 - 21.00 uur
Waar? Nijverheidsweg 16a, 3534 AM Utrecht (Campus Werkspoor)
Aanmelden Op Facebook van Bind of via email bij Winkwaves: joris@winkwaves.com

Ook fan van WOL en benieuwd naar de mogelijkheden, de ideeën en de ervaringen uit de praktijk? Kom dan op 21 februari naar de #WOLfandag. Tot dan!

Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.