Contacten

  • Joris van Velzen

Praktijkseminar: een kijkje in de keuken bij twee sociale Intranetten 7 februari 2019

Ben je op zoek naar inspiratie en houvast wat een sociaal intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Neem op 7 februari een kijkje in de keuken bij het sociale intranet van Karakter en Fonteynenburg. Hoe zijn ze begonnen? Welke ingrediënten zaten in hun aanpak? Wie nodigden ze uit aan tafel? Hoe smaken de resultaten? En welke tips hebben ze voor je? Meld je direct aan!

Hoe ziet het menu van het praktijkseminar er uit?

  • Als Amuse maak je informeel kennis met de andere deelnemers en verkent elkaars vragen;
  • Rene Jansen, directeur van Winkwaves, serveert als voorgerecht een visie op sociaal intranet als "spiegel van de organisatie en motor van verandering" op een bedje van praktijkvoorbeelden;
  • Mark Walter van Fonteynenburg servereert als eerste hoofdgerecht haar kleurrijke sociale intranet die de strategische missie van "mogelijkheden waarmaken" ondersteunt en aanjaagt;
  • Suzanne Vreven van Karakter serveert als tweede hoofdgerecht "Connect", het interne sociale platform dat medewerkers verbindt en versterkt, en waar aan de continue verbetering wordt gewerkt. BIjvoorbeeld door het sociale intranet als opvolger van het kwaliteitshandboek in te zetten;
  • Als toetje serveren we 5 tips om aan de slag te gaan met jouw eigen sociale intranet;
  • We sluiten af met een Digestive om met elkaar nog eens rustig na te praten over alle gangen.

Het praktijkseminar is kleinschalig en toegankelijk van opzet, zodat je echt het gevoel hebt van een kijkje in de keuken. Dichtbij de communitymanagers die presenteren. Waarbij je zonder schroom al je vragen kunt stellen. Zodat je inspiratie en houvast mee naar huis neemt om het (sociale) intranet ook bij jouw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Tarief: Relaties van Winkwaves en organisaties die zich aan het oriënteren zijn op een nieuw sociaal intranet hebben gratis toegang.

Voorproefje?

Kun je niet wachten en wil je alvast voorproeven? Samen met de sprekers geven we hier op wijvan.winkwaves.com komende weken al een kijkje in hun keukens en hun dagelijks reilen en zijlen. Volg ons op twitter of op LinkedIn voor deze sprankelende aperitiefjes.

Meld je aan, zet het in je agenda, dan houden wij je op de hoogte van de sprekers en de volledige agenda.

Praktische informatie:
Datum 7 februari 2019
Start 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Borrel 16.30 uur
Einde 17.00 uur
Locatie Caballero Fabriek, Den Haag

Doelgroep

HR, Communicatie, IT- en Change professionals die betrokken zijn bij intranet en online community’s. Het praktijkseminar richt zich op de beleving en de participatie op een sociaal intranet, hierbij staat het delen van ervaringen en praktische tips & tricks centraal.

Aanmelden

Laat je inspireren door echte ervaringen en bewezen ingrediënten voor een succesvol sociaal intranet. Save the date en laat ons weten dat je 7 februari aanwezig bent.

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Trefwoorden

Betrokken

Joris van Velzen
Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.