Contacten

 • Joris van Velzen
 • Rene
 • Lennie Kruithof
 • Milou Reiche

Afgemeld

 • Anne van den Berg
 • Bart Meuffels

Een kijkje in de keuken van het sociale intranet van Karakter?

Ben je op zoek naar inspiratie en houvast wat een sociaal intranet voor jouw organisatie kan betekenen? Neem op 7 februari een kijkje in de keuken bij het sociale intranet van Karakter, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Hoe zijn ze begonnen? Welke ingrediënten zaten in hun aanpak? Wie nodigden ze uit aan tafel? Hoe smaken de resultaten? En welke tips hebben ze voor je? Meld je direct aan!

Hoe ziet het menu van het praktijkseminar er uit?

 • Als Amuse maak je informeel kennis met de andere deelnemers en verkent elkaars vragen;
 • Rene Jansen, directeur van Winkwaves, verzorgt als voorgerecht een visieverhaal over sociaal intranet als "spiegel van de organisatie en motor van verandering", gelardeerd met praktijkvoorbeelden;
 • Suzanne Vreven van Karakter serveert als hoofdgerecht "Connect", het interne sociale platform dat medewerkers verbindt en versterkt, en waar aan de continue verbetering wordt gewerkt. Bijvoorbeeld door het sociale intranet als opvolger van het kwaliteitshandboek in te zetten;
 • Als toetje bieden we 5 tips om aan de slag te gaan met jouw eigen sociale intranet;
 • We sluiten af met een digestive om met elkaar nog eens rustig na te praten over alle gangen.

Het praktijkseminar is kleinschalig en toegankelijk van opzet, zodat je echt het gevoel hebt van een kijkje in de keuken. Dichtbij de communitymanager die presenteert. Waarbij je zonder schroom al je vragen kunt stellen. Zodat je inspiratie en houvast mee naar huis neemt om het (sociale) intranet ook bij jouw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Tarief: Relaties van Winkwaves en organisaties die zich aan het oriënteren zijn op een nieuw sociaal intranet hebben gratis toegang.

Voorproefje?

Kun je niet wachten en wil je alvast voorproeven? Samen met de spreker geven we hier op wijvan.winkwaves.com komende weken al een kijkje in hun keukens en hun dagelijks reilen en zijlen. Volg ons op Twitter of op LinkedIn waar we de komende tijd deze aperitiefjes serveren.

Meld je aan, zet het in je agenda, dan houden wij je op de hoogte van de sprekers en de volledige agenda.

Praktische informatie:
Datum 7 februari 2019
Start 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur)
Borrel 16.30 uur
Einde 17.00 uur
Locatie Caballero Fabriek, Den Haag

Doelgroep

HR, Communicatie, IT- en Change professionals die betrokken zijn bij intranet en online community’s. Het praktijkseminar richt zich op de beleving en de participatie op een sociaal intranet, hierbij staat het delen van ervaringen en praktische tips & tricks centraal.

Aanmelden

Laat je inspireren door echte ervaringen en bewezen ingrediënten voor een succesvol sociaal intranet. Save the date en laat ons weten dat je 7 februari aanwezig bent.

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Trefwoorden

  Betrokken

  Joris van Velzen
  Rene
  Lennie Kruithof
  Milou Reiche
  Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.