Contacten

  • Joris van Velzen
  • Lennie Kruithof

Hét Nationaal Intranetsymposium

Hét Nationaal Intranetsymposium, een jaarlijks terugkerend, inspirerend en praktijkgericht evenement waar je kennis maakt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van sociaal intranet. Een event waar wij van Winkwaves graag aan meewerken, laat je inspireren door ervaringen uit de praktijk en bekijk live de intranetten van verschillende organisaties. Zien we jou ook op 13 november 2018 in Nieuwegein?

Digitale samenwerking, kennisdeling en verbinding

Het event geeft volop gelegenheid om in gesprek te gaan met ervaren communitymanagers, deelnemers of onze consultants die aanwezig zullen zijn. Er zijn verschillende interactieve sessies over onderwerpen zoals adoptie, content, participatie of implementatie. Laat je inspireren door het sociaal intranet van de Raad voor de Kinderbescherming. Het sociaal intranet neemt een bijzondere plaats in en heeft de organisatie geholpen bij de verandering van 10 regionale directies naar 1 centrale organisatie met zelfsturende teams en een landelijke staforganisatie. Met de komst van een sociaal intranet hebben alle medewerkers van de Raad voor de Kinderbescherming zélf de beschikking over de middelen voor digitale samenwerking, kennisdeling en verbinding op één gezamenlijk platform.

Kom gezellig langs, deel je ervaringen en stel je vragen. Meld je aan via onderstaande link en blijf op de hoogte. Tot 13 november! Schrijf je nu in.

Reacties

Plaats als eerste een reactie

Trefwoorden

    Betrokken

    Joris van Velzen
    Lennie Kruithof
    Wij maken gebruik van cookies voor onze service. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies.