contacten

  • Joris van Velzen

deelnemers

  • Marien van Os van den Abeelen
  • Joris van Velzen
  • Elvike Reitsma
  • Eva Kaarsemaker

Praktijkseminar: Sociaal intranet voor iedereen

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om kennisdelen te stimuleren, makkelijker te communiceren en efficiënter samen te werken? Een sociaal intranet waarbij je direct in contact staat met alle collega's kan daar bij helpen. Maar hoe werkt zo'n platform dan? Tegen welke problemen loop je aan? Welke aanpak is echt succesvol? Op 29 november duiken we in de wereld van sociaal intranet en gaan we op zoek naar 'echte' verhalen uit te praktijk.
Meldt je direct aan!

Sociaal Intranet voor iedereen

Een sociaal intranet helpt professionals verbonden samen te werken en kennis te delen. Maar hoe zorg je er voor dat niet een selectief groepje mee doet, maar juist iedereen op het platform participeert? Tijdens dit seminar wordt je geïnspireerd door cases uit de praktijk en voorzien van de laatste trends, tools & topics op het gebied van sociaal intranet en online communities. Ontdek wat er nodig is voor de keuze, inrichting, adoptie en implementatie van een succesvol sociaal intranet. Verschillende communicatie- en community professionals delen tijdens het praktijkseminar hun ervaring met de implementatie, participatie en adoptie van hun sociale intranet.

Meldt je aan, zet het in je agenda, dan houden wij je op de hoogte van de sprekers en de volledige agenda.

Praktische informatie:
Datum 29 november 2018
Start 13.30 uur
Borrel 16.30 uur
Einde 17.00 uur
Locatie Caballero Fabriek, Den Haag

Doelgroep

HR, Communicatie, IT- en Change professionals die betrokken zijn bij intranet en online community’s. Het praktijkseminar richt zich op de beleving en de participatie op een sociaal intranet, hierbij staat het delen van ervaringen en praktische tips & tricks centraal.

Aanmelden

Laat je inspireren door actuele insights, ervaringen en best practices van onze klanten en de aanwezige consultants. Save the date en laat ons weten dat je 29 november aanwezig bent. Dan sturen wij je alvast een aantal de eerste handige tips & tricks op weg naar een socialer intranet.

Reacties

Plaats als eerste een reactie

trefwoorden

    Betrokken

    Joris van Velzen